Cum arata o nunta la care rolul mirilor e jucat de doi tigri bengalezi. Eveniment cu confeti si gogosi la ZOO Ploiesti

Dată publicare: 20-07-2015 17:55
Dată actualizare: 23-07-2015 07:08


Dragostea pluteste in aer la Ploiesti, unde a poposit un alai de nunta chiar la gradina zoologica. In rolurile mirilor, au fost distribuiti doi tigri bengalezi.

Ea este cu 5 ani mai coapta, insa dornica de o relatie stabila. El, e un tip cam stresat de singuratate. Pentru ca cei doi sa se placa, ingrijitorii au pregatit in detaliu evenimentul. Au impodobit cusca, au adus confeti si au facut gogosi.

Si cum toata lumea se astepta la o intalnire cu nabadai, veterinarii au avut la indemana extintoare, pusti cu tranchilizant si chiar un utilaj care sa ii desparta la nevoie, pe insuratei.

Ea este Dana, o tigroaica de 11 ani venita in primavara la Ploiesti. Emotionata si agitata de insemnatatea momentului, n-a mai stat locului din clipa in care l-a zarit pe Alex. Doar ca tigrul parea cam plictisit, poate si din cauza caldurii asa ca si-a ignorat mireasa.

"Exact ca la o nunta sa fie frumos. Adica am pus de toate pe aici, si cu confeti si am impodobit casuta lor. Am facut gogosi sa le dam la invitati", a spus Elena Puiu, ingrijitoare.

Timp de doua zile, Dana si Alexa au stat in custi alaturate ca sa se invete unul cu celalalt. Luni, cand s-a ridicat grilajul despartitor, ea a fost cea curajoasa.

Prima zi de casnicie a fost una tensionata.

"Tinand cont ca sunt animale salbatice si carnivore, am fost pregatiti cu pistoale cu tranchililzante, extintoare, furtun cu apa. In ultima faza daca era ceva nevoie, aveam un utilaj cu care puteam intra in interiorul adapostului sa putem sa ii despartim", a explicat Gheorghe Raicu, sef de serviciu la Gradina Zoo Ploiesti.

Cel putin o saptamana de acum incolo, Dana si Alex nu vor fi slabiti din ochi. Intre cei doi poate izbucni in orice moment o lupta pe viata si pe moarte. Toata lumea spera insa ca finalul sa fie unul cat mai fericit.


VIDEO PROTVPLUS.RO