Noi detalii in cazul tanarului mort intr-un incendiu la firma unde lucra. Anuntul facut de familia acestuia

Dată publicare: 23-10-2015 12:54
Dată actualizare: 26-10-2015 07:29


Familia unui tanar de 33 de ani din Dambovita, care a murit dupa doua zile de agonie, in urma unui incendiu izbucnit la firma unde lucra, este revoltata ca nimeni nu a anuntat clar incidentul.

Rudele sustin ca au aflat ca barbatul fusese internat in stare extrem de grava la Spitalul de arsi din Capitala, abia dupa deces. Oamenii sunt convinsi ca reprezentantii firmei au vrut sa musamalizeze incidentul.

Barbatul de 33 de ani lucra la firma de pavaje de aproape 10 ani. Ziua ca muncitor, iar peste noapte, spun rudele, ramanea de paza la sediul societatii. In urma cu cateva seri, incaperea in care statea a fost cuprinsa de flacarile pornite de la un resou electric. Cu rani extrem de grave, barbatul a ajuns la Spitalul de arsi din Capitala. Familia sustine ca femeia care administreaza firma nu a anuntat nicio ruda despre intamplare.

Reprezentantii firmei au sustinut in fata inspectorilor de la ITM ca barbatul era angajat doar ziua, iar noaptea era tolerat in cladire pentru ca locuia prea departe ca sa faca naveta.

Reprezentantii societatii au refuzat sa comenteze cazul, pe motiv ca exista deja o ancheta in curs.

Polisitii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, iar inspectorii de munca ancheteaza si ei incidentul.


VIDEO PROTVPLUS.RO