Apar informații noi, despre cazul cetățeanului israelian, care a înjunghiat luni seară două femei în București, pe stradă.

Cu 40 de minute înainte de sângerosul atac, un bărbat reclamase la 112 că acest individ se află în zonă, într-o scară de bloc, drogat și agresiv, dar polițiștii nu l-au găsit la timp.

Un bărbat din Capitală a văzut la televizor cum individul pe care îl reclamase la 112 înainte cu mai puțin de o oră înainte, le-a atacat pe cele două femei. La ora 11.33 a sunat la 112 și a spus că un bărbat se droghează în scara de bloc și se dă cu capul de geamuri.

Avea seamnalmentele cetățeanului israelian, înalt, cu barbă și cu un tatuaj tribal. În replică, Poliția Capitalei spune că a trimis un echipaj la scara de bloc, după apel, dar individul nu mai era acolo.

După nici 40 de minute, agenții au fost chemați la altă intervenție. Cetățeanul israelian atacase, aparent, fără motiv, două femei pe stradă. Dus la secție, bărbatul a spus că nu suportă femeile și că era nervos fiindcă nu găsea un telefon pe stradă să o sune pe soția lui, cu care era căsătorit în România.

Israelianul avea o decizie de deportare din țară pe numele lui. După ce i-a expirat viza, autoritățile române l-au căutat ca să îl convingă să părăsească de bunăvoie țara, dar individul nu a fost de găsit.

Marţi seară, bărbatul a fost arestat preventiv.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!