Nicusor Constantinescu, cercetat in libertate. Baronul de Constanta pleaca sa se opereze in Statele Unite

Ultima actualizare: 31-03-2014 07:01

Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, va fi cercetat in libertate pentru abuz in serviciu.

Baronul de Constanta vrea acum sa mearga in Statele Unite ca sa se opereze.

Presedintele Consiliului Judetean Constanta a asteptat verdictul intr-un bar din apropierea instantei. Inainte, insa, a trecut pe la biserica sa ceara ajutor divin. Nicusor Constantinescu sustine ca este nevinovat, iar acuzatiile procurorilor anticoruptie sunt nejustificate. In plus, spune ca este grav bolnav si ca are nevoie de o operatie in Statele Unite.

Tensionati au fost si apropiatii lui Constantinescu, veniti la Bucuresti sa-si sustina seful. La un moment dat, au fost atat de zelosi incat i-au impiedicat pe jurnalisti sa se apropie de Nicusor Constantinescu, in timp ce acesta se plangea de faptul ca ar fi fost tratat ca un traficant de droguri de anchetatorii care au descins in casa lui.

"Cu mandat de perchezitie in care se cautau droguri, bani - scria in mandat - inscrisuri ale CJ Constanta, fara sa precizeze acuzatiile, pentru ca eu m-a pomenit cu ei in acest dosar fara sa fiu citat macar o data", a spus Constantinescu.

Nicusor Constantinescu este acuzat de 24 de infractiuni de abuz in serviciu. Anchetatorii spun ca ar fi respins controlul Curtii de Conturi la Directia de Drumuri Constanta si ca ar fi refuzat sa puna in aplicare mai multe decizii judecatoresti legate de autorizarea unor parcuri eoliene.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO