Momentul in care nevazatorul din Cluj a cazut intr-o groapa de 2 metri, sapata de o firma de gaz, surprins de camere


Ultimul update: Duminica 11 Octombrie 2015 07:03
Data publicarii: Joi 08 Octombrie 2015 12:41
Categorie: Stiri actuale
orb cazut in groapa Cluj

Un incident socant si in acelasi timp strigator la cer s-a petrecut la Cluj. Acolo, un nevazator a cazut intr-o groapa adanca de doi metri, sapata de angajatii unei companii de gaz.

Omul a avut parte de o experienta traumatizanta din vina semenilor sai, iar acum vrea sa depuna o plangere impotriva celor care, spune el, au facut treaba de mantuiala. Reprezentantii firmei precizeaza ca au deschis propria ancheta.

In imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate in zona il vedem pe barbat. Se orienteaza pe cat posibil cu ajutorul unui baston si se apropie de groapa.

Initial, loveste parapetul, isi da seama ca a intalnit un obstacol si il ocoleste.

 

Momentul in care nevazatorul din Cluj a cazut intr-o groapa de 2 metri. Cine este barbatul ---> http://goo.gl/VaDbuV

Posted by StirileProTV on Thursday, October 8, 2015

Nu avea de unde sa stie insa ca pericolul il pandea inca. Impasibili cei din jur nu ii acorda atentie, desi este evident ca nu vede nimic in jur. Asa se face ca omul ajunge in lateralul santului izolat doar cu o banda. Face un pas si se prabuseste.

Socati, abia dupa ce a disparut in groapa oamenii i-au sarit in ajutor.

Nevazator: "Am venit si am cazut. N-am simtit groapa. Sa fi fost ingradita asa, nu cu o ata,  si sa fie inchisa nu o lasi deschisa asa. Cred ca e obligatia lor, am sa sun si sa fac scris undeva."

 

Barbatul, directorul adjunct al liceului pentru copii cu deficiente de vedere din Cluj, a suferit rani usoare la cap, iar un echipaj SMURD i-a acordat primul ajutor.

Localnic:  "E foarte periculos, trebuie inchis peste tot cum trebuie nu cu folia asta pentru un nevazator ce face. Poate veni un copil aici si cade si moare...cine e de vina?"

Acum, victima vrea sa depuna o plangere penala impotriva celor de la compania de gaz.

Nevazator: "Anul trecut si o colega de-a mea a cazut in canal. Era descoperit canalul. Cineva a facut groapa asta. Pe aia de la gaz o sa ii aflu si ii sun."

Oana Demian, departament comunicare EON Gaz: "Compania noastra a desemnat o comisie interna de investigare pentru a stabili cu exactitate circumstantele care au generat acest incident. Suntem preocupati ca astfel de incidente sa nu se mai repete."

Oana Buzatu, purtator de cuvant Primaria Cluj-Napoca: "Tu, EON Gaz, i-ai dat lui amplasamentul sa faca lucrarea. Este responsabilitatea lui, asta este valabil, in virtutea legii constructiilor peste tot, la orice fel de santier."

Daca se va stabili ca angajatii firmei de gaz nu si-au facut bine treaba, cel mai probabil compania ar putea fi amendata.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO