Moarte suspecta in Baia Mare. O batrana de 88 de ani a fost gasita fara suflare, iar sora ei intr-un somn profund

10-05-2016 07:49

O tragedie cumplita s-a abatut asupra unei familii din Baia Mare. O femeie in varsta de 88 ani a fost gasita fara suflare in locuinta sa. Iar sora victimei era intr-o stare profunda de somnolenta.

Medicii au descoperit langa batrana care a supravietuit mai multe medicamente. In ultima perioada, cele doua femei din Baia Mare se aveau una pe cealalta. Batrana in varsta de 86 de ani se ingrijea de sora ei, cu doi ani mai mare. De cateva zile, aceasta se simtea tot mai rau, spun vecinii care le vizitau des.

Vecin: "Ii de multi ani bolnava, a fost imobilizata la pat vreo 4-5 ani de zile si nu manca si nu mai putea nici vorbi. Sora sa avea grija s-o intretina si sa-i dea ce ii trebuie."

Tot oamenii din bloc au fost cei care s-au alarmat. Cum cele doua femei nu au mai dat niciun semn de viata pret de mai bine de 12 ore, s-au gandit la ce este mai rau si au chemat ajutoare.

Ajunsi la fata locului, medicii nu au mai putut sa faca nimic pentru una dintre batrane si au declarat decesul. Cealalta era in stare profunda de somnolenta, asa ca a fost transportata la Spitalul din Baia Mare. Langa ea, anchetatorii au gasit mai multe medicamente.

Vecina: "Probabil o facut un soc si am gasit-o gramada jos. De sase ori am sunat la usa ca am vrut sa-i duc gogosi. Tot am incercat. Cealalta acum a venit de la Oradea, noroc ca a venit ca altfel putea sta moarte zile intregi acolo"

Trupul neinsufletit al femeii in varsta de 88 ani a fost dus la morga pentru necropsie. Legistii trebuie sa stabileasca din ce cauza a murit. Nepoata batranelor se va intoarce din Franta pentru inmormantare.


VIDEO PROTVPLUS.RO