Metoda prin care vanzatoarele unui magazin din Capitala spera sa opreasca furturile. Oamenii se tem sa mearga la politie

Ultima actualizare: 18-06-2016 07:15

Disperati ca li se fura marfurile din rafturi si ca politistii nu reusesc sa-i prinda pe faptasi, angajatele unui magazin de cartier din Bucuresti au trecut la fapte.

In imaginile surprinse de camera de supraveghere se vede clar care este metoda de operare a hotilor care dau atacul in magazine de cartier. Intra cate doi si pentru inceput tintesc marfa scumpa, dar putin voluminoasa. In timp ce unul ii distrage atentia vanzatorului, celalalt indeasa marfa in rucsacul din spate.

Aceste imagini au fost filmate acum cateva saptamani, intr-un magazin din cartierul Pantelimon din Capitala. Deocamdata politia nu i-a identificat pe faptasi, asa ca angajatele au decis sa ii arate pe suspecti lumii intregi. Pozele lor au fost lipite pe vitrina magazinului.

Locuitorii din zona se opresc in fata vitrinei si sustin ca i-ar recunoaste pe indivizi. Unul dintre ei ar fi “Butoi din Berceni". Dar de teama hotilor, oamenii nu se incumeta sa mearga la politie. .

Angajatele sustin ca, printre cei care au zabovit in fata vitrinei sa priveasca fotografiile s-au numarat si cei doi suspecti, care nu au mai indraznit apoi sa intre in magazin. Asteapta, insa, un raspuns de la politistii care au preluat dosarul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO