Metoda prin care o femeie din Brasov se caza "gratis" in conditii de lux. Magistratii au retinut-o pentru 29 de zile


Ultimul update: Sambata 25 Octombrie 2014 06:54
Data publicarii: Miercuri 22 Octombrie 2014 13:43
Categorie: Stiri actuale

Dupa doua saptamani de cautari, a fost descoperita la Brasov femeia care s-a cazat 3 zile intr-un hotel de patru stele din Mures, a profitat de SPA si tratamente cosmetice, dar a plecat fara sa plateasca.

Nota de plata era atunci de trei mii de lei. Iar acum ea si-a incercat norocul si la Zarnesti, langa Brasov, insa angajatii hotelului au recunoscut-o din imaginile difuzate la ultima escrocherie si au au sunat la politie.

Femeia are 52 de ani, este din Arad, si arata intotdeauna eleganta, cu alura unui om de incredere. Prezenta acte false la cazare, statea cateva zile, dar pleca pe furis fara sa achite facturile. Acum angajatii unui hotel din Zarnesti au recunoscut-o dupa poseta si haine. Au intrat si mai mult la banuieli cand femeia le-a spus ca este angajata unei companii de succes din Bucuresti si doreste sa se cazeze pe o perioada de 2 saptamani, insa va plati doar la plecare.

In plus le-a promis ca seful ei va trece in tot acest timp la hotel ca sa incheie o afacere cu patronii. Banuind ca e ceva suspect, conducerea hotelului a anuntat imediat politia, iar femeia a fost deja retinuta pentru 29 de zile. Anchetatorii au gasit la ea mai multe acte de identitate si au aflat ca ea fusese data in urmarire nationala in urma cu 4 ani pentru furt.

VIDEO PROTVPLUS.RO