Mesaje haioase de CRACIUN. Ce urari amuzante de sarbatori le poti trimite prin SMS celor dragi

felicitare de Craciun

In perioada sarbatorilor retelele de telefonie mobila din tara sunt suprasolicitate de catre utilizatorii care trimit mesaje si SMS-uri de Craciun si Anul Nou.

MESAJE HAIOASE DE CRACIUN. In ultimii ani, creativitatea a fost plasata pe planul al doilea in ceea ce priveste continutul mesajelor - salvarea pentru multi romani o reprezinta portalurile specializare in conceperea urarilor de Craciun.

Sub diferite forme si aluzii la Mos Craciun sau renii acestuia mesajele pot avea o rezonanta haioasa contopita cu un iz usor religios, precum urmatoarea formulare de mesaj ”Ingerii din cer coboara/Cu-o franghie si cu-o scara/Nu-ti lasa izmene-afara/Ca mie mi le furara”.

RETETE DE CRACIUN. Ce preparate de sarbatori poti pregati pentru masa in familie

Nici traditionalul brad de Craciun nu este uitat de site-urile specializate in mesajele traditionale transmise odata cu aceasta sarbatoare.

Citește și
familie craciun
Mesaje de Craciun si SMS-uri de Craciun. Ce le puteti ura celor dragi de Sarbatori
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Pomul verde si impodobit este evocat aproape de fiecare data in SMS-urile trimise: ”Pe la colturi unii spun, Ca exista Mos Craciun. Ca i-ati scris si c-o sa vina, Sa va aduca in pumni lumina! Langa brad si langa foc, Sa va aduca mult noroc!” / ”Miros de brad, parfum de flori, bat in ferestre uratori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de sarbatori, acum si’n anii urmatori!”.

De asemenea, mesajele de Craciun care abordeaza partea spirituala si crestineasca nu sunt uitate. Astfel, insemnatatea bisericeasca a Craciunului, echivalenta cu nasterea lui Iisus Hristos este mentionata in mesajele trimise pe telefoanele rudelor sau a prietenilor: ”Fie ca Pruncul nascut in ieslea din Bethleem sa va umple casele si vietile cu bucurie,sanatate si multa intelepciune pentru anul care vine. LA MULTI ANI !”/ ”Seara plina de lumina Sufletul iesle sa-ti devina Ca sa se nasca-n el Iisus Cu Binecuvantari de sus Caci vine bland si plin de har Sa nu ii inchidem usa iar Craciun Fericit”.

FELICITARI DE CRACIUN. Cele mai haioase imagini de sarbatori pe care le poti trimite prietenilor

Cateva exemple de mesaje de Craciun trimise adesea sub forma de SMS de Craciun:

”Un batranel cu chipul drag, va veni la voi in prag, sa nu’l goniti e mos craciun, si v’aduce’un an mai bun!”

”Miros de brad, parfum de flori, bat in ferestre uratori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de sarbatori, acum si’n anii urmatori!”

”Seara plina de lumina Sufletul iesle sa-ti devina Ca sa se nasca-n el Iisus Cu Binecuvantari de sus Caci vine bland si plin de har Sa nu ii inchidem usa iar Craciun Fericit!”

”Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la anul care vine Sa va fie si mai bine”

”Sa va fie casa, casa Cu bucate noi pe masa Mos Craciun cu sacul plin, Drumu’n viata cat mai lin”

”Craciun Fericit! Mosul sa fie darnic, liniste sufleteasca si intelegere de sarbatori! La Multi Ani!”

”Se spune ca in seara de Craciun, la fiecare clinchet de clopotel o dorinta se indeplineste! Iti urez sa petreci sarbatorile cu sufletul plin de dorinte, in clinchet de clopotei! Craciun Fericit”

”Lumina, pace, bucurie, zapada, viata, daruire, iertare, zambet, sarbatoare, ne aduce an de an Cracinul. Deschide-ti sufletul si lasa caldura sarbatorilor de iarna sa te invaluie ca un vis frumos. Sarbatori Fericite si La Multi Ani !”

”Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tutror dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani!”

”Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca liniste, caldura si armonie in suflet. Craciun fericit si un An Nou plin de impliniri!”

”Lumina sfanta venita in Ajun sa va aduca in suflet un vesnic Craciun. Sarbatori de vis alaturi de cei dragi!”

”De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi, si inima pentru speranta bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri.”

”Fie ca spiritul bland al Sfintelor Sarbatori sa ninga asupra voastra doar bucurie si senin, prosperitate, veselie si sanatate in anul ce vine! Sarbatori Fericite!”

”Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn si inima de aur. Acum au cruce de aur si inima de lemn.Fie ca sfanta sarbatoare sa readuca aurul in sufletele noastre. Sa aveti parte numai de lumina in inima si gand. Sarbatori fericite!”

”Minunatele nopti ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie alaturi de oaspetii cei dragi. Va doresc tot binele, gandurile bune si curate sa va insoteasca pretutindeni, fericirea si succesul sa va fie mereu alaturi!”

”Iubirea divina coboara printre noi, ca o ninsoare naiva aducand cu ea bucuria Nasterii Mantuitorului.”

”Fie ca Pruncul nascut in ieslea din Bethleem sa va umple casele si vietile cu bucurie,sanatate si multa intelepciune pentru anul care vine. LA MULTI ANI !”

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Urari de CRACIUN. Ce mesaje de sarbatori poti trimite prietenilor
Urari de CRACIUN. Ce mesaje de sarbatori poti trimite prietenilor

Nimic nu merge mai frumos de sarbatori decat o urare din suflet. Cateva cuvinte simple catre cei dragi pot fi de ajuns sa aduca un zambet.

Mesaje de Craciun si SMS-uri de Craciun. Ce le puteti ura celor dragi de Sarbatori
Mesaje de Craciun si SMS-uri de Craciun. Ce le puteti ura celor dragi de Sarbatori

Fie ca sunt clasice, religioase sau amuzante, mesajele de Craciun si SMS-urile de Craciun pe care le trimiteti celor dragi trebuie sa fie cat mai originale. Daca nu aveti inspiratie iata cateva exemple.

Mesaje de CRACIUN si SMS-uri de CRACIUN. Ce urari de sarbatori le poti trimite celor dragi
Mesaje de CRACIUN si SMS-uri de CRACIUN. Ce urari de sarbatori le poti trimite celor dragi

Fie ca sunt clasice, religioase sau amuzante, mesajele de Craciun si SMS-urile de Craciun pe care le trimiteti celor dragi trebuie sa fie cat mai originale. Daca nu aveti inspiratie, iata cateva exemple.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Kirilo Budanov: Federația Rusă a știut despre planificarea unui atac terorist în regiunea Moscova încă din februarie
Kirilo Budanov: Federația Rusă a știut despre planificarea unui atac terorist în regiunea Moscova încă din februarie

Conform declarațiilor șefului spionajului militar ucrainean, Kirilo Budanov, Rusia era conștientă încă din luna februarie de planurile pentru atacul terorist din Moscova, însă a ales să nu intervină.

 

 

 

 

 

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.