Urari de Craciun prin SMS. Colectie de mesaje adunate de pe internet

Dependentele secolului 21

Sezonul urarilor de Craciun este in plina desfasurare, iar Ajunul este considerata ziua cea mai potrivita pentru astfel de ganduri. Iata o colectie de mesaje haioase, pentru cei care nu au inspiratie.

An de an apar forme noi si mereu urarile sunt in pas cu vremurile. Romanii au o traditie indelungata in a ura ceva celor dragi sau celor mai putin dragi, cand ii e lumea mai draga. 

Daca ati primit un mesaj de Craciun pe care nu l-ati mai auzit, probabil ca el se afla in lista de mai jos. Daca totusi nu este, va invitam sa-l postati in rubrica de comentarii - ca sa ne amuzam impreuna!

Citeste si: "Am primit cea mai frumoasa felicitare de Craciun". Imaginile care nu au nevoie de cuvinte. FOTO

- Ho Ho Ho, ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sanatate, La Multi Ani (si la multi bani) 

Citește și
Mos Craciun
Mosul tine pasul cu tehnologia. Urari de Craciun fericit via internet
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

- De sarbatori fi mai bun, fi adevarat, cu calu' lu' Vasile sa ne luam dupa gorile… 

- Sarbatori Fericite si un brad cat mai frumos, sa vina Mos Craciun cu un Ferrari si sa plece pe jos! 

- Mos Craciun cu suflet bun, Sa va aduca in Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu VISAtul, S-a mai ars si cozonacul! 

- Urarile mele de Craciun sunt incarcate de bucurie, zapada si un An Nou fericit si din cand in cand sa faci apel la ratiune sau macar sa-i dai un bip.

- Mos Craciun cu barba lunga, saracia ti-o alunga si te scoate la plimbare, sa dai cu nasu-n ninsoare, ia mai hai si pe la mine ca doar ti-o fi numai bine! Iara de nu vei veni, Mosu nu te va iubi si-ti va scrie pe hartie doar tot ce iti doresc eu tie: „Sanatate si multi ani, plini de aur si de bani” 

- Magia sarbatorilor albe sa vina la voi cu multe cantece calde si sa va dea si multi bani, ca doar asa veti avea mai multi ani, ca doar de saracie, frica mi-e si mie, si Mosul sa va iasa in cale, cu la fel de multe parale, iar eu de-l voi intalni de la mine l-oi goni, ca de vine iar sarac, am sa-i vin si eu de hac!

- Hai salut, eu te intampin cu mult zambet si cu-n vin, ca s-avem Craciun voios, ca nimic nu-i mai frumos, ca o zi de sarbatoare, cand mai vrei si o ninsoare, calda si cu voie buna, ca o minune de cununa, pasnica si cu surprize, pline de multe reprize. 

- Top! Top! Top! iar vin c-un strop, unul mic de ninsorica, sa te bag la caldurica si apoi la un somn lin ca sa pot sa fiu sublim! Eu sunt Mosul cel Craciun si-am venit ca sa iti spun: „La multi ani si sanatate, sa ai in viata de toate, ca oricum eu sunt sarac si-anu asta nimic nu fac” 

- L-am vazut pe Mos Craciun, cica isi facea un drum, mi-a soptit ceva de tine, dar cum vezi ca nu mai vine, ma gandesc ca-i tot la mine. Tu asteapta-l cumintel si de vei dormi nitel, nu cumva sa te trezesti ca sa il nedumeresti, caci batranul e cam slab si adesea cade-n cap 

- Uite-un drum, e prin zapezi, dungi de sanie tu vezi, clinchete de clopotei, iar te-ai mai mirat de ei! Este Mosul, cum sa-ti spun, care vine in Ajun si aduce cadoase, la fetite dragalase, dar si la cativa baieti daca sunt un pic isteti 

- Cioc! Cioc! Cioc! Iti bat in poarta, sunt eu Mosul cel pe-o roata! Chiar de vin prin telefon si tu nici nu prea ai ton, ma prefac ca esti cuminte si iti dau ceva merinde, dar de vei veni la mine, te vei simti si mai bine! 

- Daca nu stii care-i culmea cadourilor, inseamna ca n-ai primit mesajul meu: nu lasa pentru Ajun ce poti sa-mi oferi chiar acum! 

- De o cauti pe Scufita, sa stii n-are rochita, ci e alba-n cap si plina de trac, e o Craciunita, intr-o mini fustita si face cadouri, pline de favoruri si de ai fost cuminte, poate te va lua aminte 

- Bradul asta verde mare, parca nu mai are stare si-as mai vrea sa dau ceva dar te-astept pe dumneata, sa-mpartim un cadouas, ca de tu ai fost om harnic, Mos Craciun va fi iar darnic, dar de nu ai fost cuminte Mos Craciun o sa te uite! 

- Ai si tu o viata lunga, suficient cat sa-ti ajunga, dar de-ai fi putin mai vesel, poate n-ai mai fi iar chel, la cadouri ma refer, pe care nu le dai de fel 

- Daca anul acesta Mosul nu a venit la tine, nu inseamna ca te-a uitat si nici ca nu ai fost cuminte. Inseamna ca pur si simplu nu esti genul care sa primeasca lucruri pe gratis!

- Nu te supara ca nu a nins anul acesta de Craciun, pentru ca ninsoarea vine odata si cu o factura mare la gaz si nu mai poti sa cumperi cadouri la cei dragi, precum mie, acestui bun prieten care-ti trimite un mesaj plin de urari calde

- Lumina ce o vezi pe geam nu e de pe strada, e o stea plina de farmec care vine sa te vada, dar sa nu te mai ascunzi, ca altfel iar o sa o-nfunzi! Sa nu crezi ca e sfarsitul lumii asa cum zic toti nebunii, crede doar ce tie-ti place si exact ce te atrage. Poate doar ai fost cuminte si-ti trimite Mosul daruri sfinte!

- E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara...prin zapada Mosul zboara? ...Ni se trage de la vin...

- Pe la colturi unii spun ca exista Mos Craciun / Ca i-ai scris si c-o sa vina sa-ti aduca in pumni lumina / Langa brad si langa foc / Sa-ti aduca mult noroc!

- Catelus cu paru' cret, sa ai jeepu' in cotet si o vila cu piscina / O vedeta ca vecina, o lopata pentru bani, La Anu si la Multi Ani! 

- Sunt virusul Mos Craciun. Daca vrei cadouri, trimite telefonul tau la adresa pe care o vei primi in urmatorul sms.

- Ho Ho Ho, ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sanatate, La Multi Ani (si la multi bani)!

- Sa ai un Craciun Fericit si sa traiesti in Sarbatoare, sa-ti miroasa a brad in casa si a bani in buzunare.

- Fie-va verde dolarul, / si de whisky plin paharul, / Toate sa va reuseasca, / Sa va doara fix la basca!  / La Multi Ani!

- Traieste bucuria, linistea, regasirea. Uita acum de toate, uita si de tine, deschide-ti inima si traieste increzator bucuria nasterii Domnului. Craciun fericit!

- Una din cele mai frumoase sarbatori crestine este Craciunul, si de aceea va urez Sarbatori Fericite si multa lumina in suflet.  

Pe stirileprotv.ro puteti gasi cele mai tari mesaje de Craciun!

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
Mesaje de Anul Nou:
Mesaje de Anul Nou: "Bucura-te de 2011 ca mai e un an pana la Apocalipsa"

Orice Revelion nu este doar o petrecere, ci si un campionat national de dat telefoane si SMS-uri cu urari mai serioase ori mai vesele.

Mosul tine pasul cu tehnologia. Urari de Craciun fericit via internet
Mosul tine pasul cu tehnologia. Urari de Craciun fericit via internet

S-au dus vremurile cand felicitarile de Craciun veneau elegant in plic. Ce-i drept, cele moderne sunt parca mult mai hazlii. Mai ales cand renii se apuca de cantat sau mosul greseste livrarea cadourilor.

Recomandări
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață

Fostul președinte Ion Iliescu este oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie '90 pentru infracțiuni contra umanității.  

Șeful NATO: Actele de spionaj ale Rusiei nu ne vor descuraja să susţinem Ucraina, ne coordonăm răspunsul
Șeful NATO: Actele de spionaj ale Rusiei nu ne vor descuraja să susţinem Ucraina, ne coordonăm răspunsul

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a calificat vineri drept inacceptabile presupusele activităţi de spionaj rusesc descoperite recent în Germania şi Marea Britanie şi a avertizat că aliaţii îşi coordonează foarte atent reacţia scrie AFP.

Toată lumea spune că nu sunt bani, doar premierul Ciolacu e relaxat: ”Nu e niciun cataclism”. Cum arată bugetul
Toată lumea spune că nu sunt bani, doar premierul Ciolacu e relaxat: ”Nu e niciun cataclism”. Cum arată bugetul

Cu cheltuieli tot mai mari la buget, Ministerul de Finanțe avertizează într-un document oficial că Guvernul trebuie să facă rost urgent de bani pentru toate majorările oferite în acest an electoral.