Mesaj cutremurător al unei minore dispărute: ”Poliția să mă lase în pace, familia mea vrea să mă vândă. Vreți să mă omor?”

Ultima actualizare: 20-06-2020 17:18
Mesaj cutremurător al unei minore dispărute: ”Poliția să mă lase în pace, familia mea vrea să mă vândă. Vreți să mă omor?”
Ziar Piatra Neamt

O minoră din Neamț dată dispărută a transmis un mesaj prin care poliției să nu o mai caute, pentru că dacă ajunge acasă familia ei o va vinde unui bărbat. Tânăra transmite că este cu cel pe care îl iubește și se va sinucide dacă o duc înapoi la ai ei.

 

”Fac acest video pentru părinții mei și pentru Poliția Română. Să mă lase în pace, că eu nu vin acasă, sunt aici cu el, fericită, uitați, nu sunt bătută, nu am nimic. Ei vor să mă dea după altul pe 30.000 și eu îl iubesc pe el. Nu mai puneți poliția, că degeaba puneți poliția, lăsați-mă în pace, vreți să mă omor?”, este mesajul trimis vineri de minoră, prin intermediul Ziar Piatra Neamț.

 

La finalul mesajului video, în care îl arată și pe iubitul ei, minora transmite un scurt mesaj și în limba romanes, pentru o cunoștință de-a sa: ”Și tu Pansela, lasă-ma în pace ca te leg (în sensul de a denunța fapte penale) cu ce știu eu!”.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi cei ai Poliției municipiului Piatra Neamț au anunțat pe 15 iunie că se află în căutarea unei minore de 16 ani, care a părăsit voluntar domiciliul și nu a mai revenit.

”La data de 14 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către o femeie de 38 de ani cu privire la faptul că fiica sa ȚURCANU ELISABETA, de 16 ani, a părăsit voluntar domiciliul în noaptea de 13/14 iunie a.c., și nu a mai revenit”, a transmis IPJ Neamț cu acea ocazie.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO