Medicii vor efectua autopsia fostului fotbalist Lucian Balan. Mesajul pe care l-a lasat familiei in biletul de adio

Ultima actualizare: 16-11-2015 07:04

Tragedie in lumea sportului. Mijlocasul din generatia de aur a Stelei, Lucian Balan, castigator al Cupei Campionilor Europeni cu echipa militara, s-a sinucis joi seara.

Fostul fotbalist in varsta de 56 ani a fost gasit de fiul sau, care a sunat repede dupa ajutor. Nu s-a mai putut face insa nimic pentru el. Barbatul a lasat si un bilet de adio.

Lucian Balan locuia singur de aproape 2 luni de cand mama lui a murit. Fiul sau il mai vizita din cand in cand, iar joi seara el a fost cel care l-a gasit fara viata pe fostul sportiv. A descoperit si un bilet de adio in care fostul mare fotbalist le spunea tuturor celor din familie ca ii iubeste enorm, insa gestul ii apartine si nimeni nu trebuie sa se simta vinovat.

In cursul de zilei de vineri, medicii vor efectua si autopsia barbatului pentru a se afla clar cauza mortii. Fostii sai colegi de echipa sunt socati de gestul sau si spun ca vor fi alaturi de familia lui Lucian Balan, asa cum au fost, in vremurile de glorie, alaturi de el, pe teren.

Fost jucator al echipei Steaua, castigatoare a Cupei Campionilor Europeni din 1986, Lucian Balan nu a mai putut fi salvat.

Radu Vint, SMURD Baia Mare: "Nu s-au mai putut aplica manevrele de resuscitare, deoarece era mort de cateva ore. A fost si un bilet de adio."

Cristian Vigh, procuror criminalist Baia Mare: "Nu prezinta semne de violenta. Vineri va avea loc autopsia si vom stabili cu exactitate cauza decesului."

Lucian Balan a mai fost aproape de moarte si in urma cu 5 ani, spun cei care l-au cunoscut.

"Un om deosebit. Zambaret tot timpul, sociabil. Acum locuia singur dupa ce a murit mama lui. A mai avut o tentativa", a povestit un apropiat al fostului fotbalist.

"Mai multe au fost probail, poate datorii, bautura. Mi-l amintesc din 86 cand juca la Steaua. Pacat. Dumnezeu sa-l ierte", a marturisit un vecin.

Cu Steaua, Lucian Balan a castigat patru titluri de campion. A jucat in Divizia A de 232 de ori si a marcat 17 goluri.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO