Masina unui politist din Maramures, lovita in plin de un TIR. Agentul si sotia sa, in stare grava la spital

Dată publicare: 13-10-2015 17:13
Dată actualizare: 16-10-2015 07:00


accident maramures

Un sef de post de politie din Maramures si sotia sa au ajuns luni seara in stare grava la spital, dupa ce masina in care erau a fost lovita in plin de un TIR care nu s-a asigurat la iesirea de pe un drum lateral.

Cei doi soti au ramas blocati in autoturism si a fost nevoie de cei de la descarcerare ca sa poata fi salvati. Victimele au fost duse in stare grava la spital. Soferul camionului sustine ca drumul slab iluminat, dar si ploaia l-au incurcat si nu a vazut indicatorul stop.

Accidentul s-a petrecut in comuna Groshi, judetul Maramures. Soferul TIR-ului iesea de pe centura municipiului Baia Mare, cand a lovit masina in care se aflau doua persoane.

"N-am observat semnul STOP fiind drumul ingust si n-am vazut nicio lumina sa bata pe asfalt ca sa-mi dau seama ca e intersectie si n-aveam viteza. Momentul nefericit a fost sa intru frontal in dansu", a spus soferul TIR-ului.

In urma impactului, cei din autoturism - un sef de post de politie din Maramures si sotia sa - au ramas incarcerati. Pompierii au intervenit ca sa-i salveze.

"TIR-ul a venit drept, nu a franat, virat nimic. Si ei veneau de la Grosi, e seful de post de la Grosi cu nevasta. El e mai rau. Femeia a zis ca o doare piciorul si capul", a povestit un martor.

Victimele au primit ingrijiri medicale la fata locului, iar apoi au fost transportate de urgenta la spital. 

Intre timp, agentii de la rutiera au efectuat cercetari la locul accidentului. Ambii soferi au fost testati cu etilotestul si niciunul nu consumase alcool.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO