Mama Alexandrei Măceșanu dezvăluie ce a aflat la DIICOT despre fiica sa

06-09-2019 07:21


mama Alexandra Macesanu

Mama Alexandrei Măceșanu a mărturisit motivele pentru care a decis, împreună cu soțul ei, să nu predea la DIICOT, așa cum i s-a cerut, cartea de identitate a fiicei sale.

Femeia spune că nu a vrut să predea cartea de identitate, deoarece nu crede că Alexandra a murit.

"Nu am predat niciun act de identitate. Ne-au arătat de la IML, ne-au arătat certificatele acelea, actele, dar tot parcă nu suntem lămuriţi că copilul nostru a murit acolo în butoiul acela, parcă tot nu sunt probe suficiente. Noi tot ne legăm de o mică speranţă, firicelul acela de speranţă ca pe copilul nostru să îl găsim să intre într-o bună zi pe poartă. Din ce am înţeles noi acolo, probele care sunt, dinţii din care s-a prelevat ADN-ul şi oasele... dar ce pot să vă spun este că nici mie nu mi-au spus concret oasele, dacă antropologic, toate oscioarele alea ar forma corpul Alexandrei, deci până nu cercetăm şi nu ştiu ce să zic”, a spus mama Alexandrei Măceşanu, potrivit Mediafax.

Femeia a mărturisit, în lacrimi, că îşi imaginează cum fiica ei vine acasă, iar până atunci o aşteaptă.

"Parcă mi-o imaginez, zi de zi îmi imaginez cum copilul meu vine şi o îmbrăţişez, poate e doar viziunea mea, dar inima mea aşa îmi spune, cu toate că după ce am citit şi astea, vă daţi seama că nu e uşor să citeşti un act în care să spună că s-au găsit cutare, cutare în acel act sau în acel butoi. Nu e uşor”, a mai afirmat femeia.

Mama Alexandrei: Mai avem un copil pentru care trebuie să luptăm

 

Mama și tatăl Alexandrei, fata de 15 ani despre care Gheorghe Dincă susține că a ucis-o şi incinerat-o într-un butoi, au fost, joi, la DIICOT, unde le-au fost prezentate documentele legate de cazul Caracal.

După ce a analizat aceste documente, mama Alexandrei a precizat că avocatul familiei a rămas să studieze dosarul, urmând să stabilească cum vor lupta pentru a afla adevărul despre cum a murit Alexandra.

"Ne întăreşte Dumnezeu pentru că suntem oameni credincioşi şi mai avem un copil pentru care trebuie să luptăm”, a mai spus femeia.

 

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO