Manevra prin care o mama si-a salvat bebelusul dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un sofer beat

Dată publicare: 18-07-2014 09:35
Dată actualizare: 21-07-2014 07:09


bebelus

Un sofer care a facut imprudenta sa se urce la volan, desi bause, a fost la un pas sa provoace joi seara o tragedie in comuna Pantelimon.

A intrat pe contrasens si a lovit doua autoturisme care circulau regulamentar. Intr-unul dintre ele se afla un bebelus care a zburat din scaunul lui. Cu o reactie uluitoare, mama l-a prins si l-a salvat.

Soferul baut venea spre Bucuresti, insa, la un moment dat, n-a mai putut controla masina si a intrat pe contrasens. A izbit puternic doua autoturisme, iar, in urma impactului, un bebelus a fost la un pas sa zboare prin parbriz. Micutul se afla pe bancheta din spate, in scaunul special pentru copii, insa impactul a fost puternic. Mama lui a reusit sa-l prinda la timp.

Singura ranita a fost o femeie, careia i s-a facut rau la cateva minute dupa accident. O ambulanta a transportat-o la Spitalul Sfantul Pantelimon din Capitala.

La doar cateva minute distanta, un alt accident rutier s-a petrecut la iesire din Bucuresti, spre Autostrada Soarelui. Un pieton a fost la un pas sa-si piarda viata, dupa ce doua masini s-au ciocnit chiar in fata sa.

"Eram oprit la trecerea de pietoni, acordam prioritate unor pietoni si eu i-am vazut in ultima instanta din cauza faptului ca nu este iluminat. Am vazut numai umbrele" a povestit soferul.

Pietonul si-a dat seama din timp de pericol si a sarit din fata masinilor. Nimeni nu a fost ranit, insa cele doua autoturisme au nevoie de reparatii capitale.
 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO