Magia UEFA Euro 2016 a pus stapanire pe toata Romania. Cum au trait microbistii meciul Franta-Romania in piete si stadioane

Ultima actualizare: 14-06-2016 00:07
suporteri

Toata Romania a vazut vineri seara Romania. Suporterii de la noi, ramasi acasa, s-au unit si au urmarit meciul cu sufletul la gura. Magia UEFA Euro 2016 a pus stapanire pe intreaga tara, iar microbistii au trait intens fiecare minut din partida.

Cluj Arena s-a transformat intr-un mic Stade de France, iar cei peste trei mii de suporteri au strigat pana la epuizare "Hai Romania!".

Golul de egalare al Romaniei a dat startul freneziei pe Cluj Arena. Increzatori, cei peste trei mii de suporteri nu si-au pierdut speranta dupa ce francezii au inscris pentru a doua oara, cu putin inainte de finalul meciului. De la mare distanta, ai nostri i-au incurajat pe tricolori pana in ultimul moment.

"Super aici la Cluj, totul e frumos, am venit din Zalau, suntem 30 de oameni."

"Inca doua meciuri ca asta si iesim din grupe. Avem sanse foarte mari."

In marea de tricolori, si-a facut loc si un grup de studente din Franta.

"Atmosfera este foarte frumoasa. Sunt foarte multi romani, dar noi incercam sa fim mandri de tara noastra. Hai Franta!"

Asemenea evenimente vor continua pe Cluj Arena pe tot parcursul Campionatului European.

La Iasi, mii de studentii si-au strigat aseara bucuria ca sa se auda pana la Paris. Inarmati cu nelipsitele steaguri, tinerii s-au bucurat de spectacol asa cum se cuvine cu popcorn, seminte si bere.

Si la Timisoara atmosfera a fost una demna de un meci istoric. Suporterii nu au tinut cont de ploaie si s-au bucurat de fotbal.

"Am fost foarte buni, se poate si mai bine de atat, am avut ocaziile noastre, puteam sa castigam, foarte buni baietii in aceasta seara."

Sportul indragit in toata lumea a unit oamenii si in Piata Sfatului din Brasov.

"Mi-am luat un fluier, multa energie, m-am pictat pe fata si am venit sa vad meciul."

Cele doua echipe s-au duelat pana in ultima secunda. Asta in timp ce microbistii s-au intrecut in urale.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO