"Ma iubesti sau mori".A vrut sa fie sigur ca o ucide:a sugrumat-o dupa ce a aruncat-o de la 10 metri

Dată publicare: 29-08-2011 18:19
Dată actualizare: 20-10-2012 14:26


Iubirea neimpartasita a transformat un tanar din Tulcea in criminal cu sange rece. De cateva luni se chinuia sa cucereasca o tanara de 23 de ani, pe care a si cerut-o de sotie.

Fata, implicata intr-o alta relatie, l-a refuzat. Si totusi a acceptat aseara o plimbare cu el, pe malul abrupt al Dunarii. Decis sa o omoare, a incercat de trei ori pana a reusit, pentru ca victima s-a agatat cu toate puterile de viata. Tanarul din Tulcea a aruncat-o in gol de la peste zece metri si apoi a sugrumat-o.

Avea 23 de ani, era mama unei fetite de trei ani si se numea Georgiana. Numai ca soarta i-a fost decisa de cel care dupa cum ii marturisea o iubea nebuneste.

Marcel era chinuit de gandul ca fata nu il doreste inca de acum cateva saptamani cand au fost impreuna in vacanta la mare. Atunci ii marturisise fratelui Georgianei ca a cerut-o in casatorie iar ea l-a refuzat.

Nu s-a lasat insa si aseara a chemat-o din nou la o plimbare pe malul Dunarii. Spera ca va reusi sa o convinga ca totusi el este ceea ce ii trebuie. Furios de refuzurile repetate pe care le auzea, individul a izbucnit, exact cand au ajuns in dreptul unui mal abrupt.

Individul nu a renuntat usor. Plin de cruzime, nu s-a lasat pana nu a vazut ca nu mai sufla. Abia dupa cateva ore si-a facut curaj sa isi anunte crima. A oprit un taximetrist si i-a cerut ajutorul.

Imediat au venit politistii care l-au dus la locul crimei. A povestit pas cu pas cum s-a intamplat totul. Individul a fost arestat preventiv - il asteapta pana la 20 de ani de temnita.

 

 

Tags: crime, tulcea,


VIDEO PROTVPLUS.RO