Adio, sampanie! Gigi Becali a deschis de ziua lui doar Biblia: "Vreau liniste si pace, sa-mi marit fetele"

Dată publicare: 25-06-2015 18:31
Dată actualizare: 28-06-2015 07:01


Dragoste, pace sufleteasca si mantuire, iata ce si-a dorit Gigi Becali in ziua in care a implinit 57 de ani. Daca pana acum arunca bani si deschidea sticle de sampanie de ziua lui, anul acesta a impartit vorbe de duh si a deschis biblii.

Becali a anuntat ca si-a angajat un duhovnic personal si ca noul sau vis este sa ajunga in rai. Pana atunci vrea insa sa-si marite fetele, ajunse la varsta majoratului.

Nici sampania, nici prietenii bogati si nici mesele intinse nu s-au regasit in curtea palatului. Latifundiarul a venit in fata oamenilor stransi la poarta lui, tinand in mana un sirag de matanii.

"Eu nu serbez decat zilele religioase sfinte, zilele astea de nastere nu le serbez. Si azi e putin mai important pentru ca iti dai seama: doi ani la rand am petrecut acolo in temnita. Eu vreau pace, liniste, sa-mi marit fetele. Au facut amandoua 18 ani, eu eram in puscarie, nici nu mi-au dat drumul", a spus Becali.

Gigi Becali a implinit 57 de ani. E prima zi de nastere pe care o petrece alaturi de familie, dupa ce a fost eliberat conditionat din inchisoare. Daca pana acum, in fiecare an, pe 25 iunie dadea petreceri grandioase, acum Gigi Becali spune ca experienta inchisorii l-a schimbat si ca lucrurile materiale nu mai conteaza pentru el.

Cu toate acestea, patronul Stelei a aparut totusi imbracat intr-un costum elegant si purtand un ceas de aproximativ 60.000 de euro la mana. Ce-i drept nasturii costumului erau gravati cu cruci, dovada ca miliardarul nu minte atunci cand spune ca incearca sa se apropie de Dumnezeu.

"Fratii mei, de acum incolo nu vor fi decat oamenii care traiesc duhovniceste. Pentru ca eu sa pot sa iau de la ei. Pai daca stau cu unul care traieste sataneste ce iau de la el, lucruri satanice. In tot palatul cand intri acum e numai cu muzica religioasa, am facut un aparat centralizat si e numai muzica religioasa, muzica ingereasca", a mai spus Becali.

Becali povesteste ca are si un duhovnic personal. Spune ca numai asa va alege calea corecta si nu va putea fi invins de diavol.

Ca in fiecare an de ziua lui, oamenii s-au strans in fata palatului cu torturi si biblii. De data aceasta insa Gigi Becali nu a vrut sa ramana sa sarbatoreasca cu oamenii.


VIDEO PROTVPLUS.RO