Localitatea din tara unde se stie deja castigatorul alegerilor: pe toti trei ii cheama la fel. Sloganurile inedite alese

Dată publicare: 15-04-2016 19:02
Dată actualizare: 18-04-2016 07:15


"Mioveni, numele tau e Argentina!" Nu este nicio gluma. Acesta este sloganul de campanie al unei foste invatatoare din Arges care vrea sa castige primaria.

Daca in cazul ei, lucrurile sunt inca neclare, intr-o comuna din Suceava se stie deja castigatorul alegerilor. Sunt trei candidati si pe toti ii cheama la fel.

Faceti cunostinta cu Argentina Culcus. Tot orasul vuieste de cand si-a anuntat candidatura mai ales ca blonda in varsta de 42 de ani si-a ales un slogan curajos- "Mioveni, numele tau e Argentina!". Cu pantofi cu toc cui in picioare, candidata a iesit pe strada sa discute cu cetatenii.

Argentina Culcus a fost invatatoare dar a renuntat la catedra si si-a petrecut ultimii 13 ani la centrul de cultura din oras, unde a fost sefa. Norocul nu i-a mai suras la ultima evaluare cand a fost notata cu 6,99 in loc de 7. Convinsa ca la mijloc a fost o razbunare politica, a plecat din PSD si s-a inscris in Partidul Argesului si Muscelului.

Argentina Culcus: "Chiar daca multi nu cred ca femeile sunt bune de primar, rezultatele si experienta mea, cunoasterea foarte buna a comunitatii, a problemelor de aici. Sunt la fel de bun sofer ca si un barbat, am castigat locul intai la Rally Cross, acum 3 ani, o competitie la Mioveni, am aceleasi atuuri ca si barbatii."

In comuna Draguseni, din Suceava, lucrurile sunt si mai incurcate. Sunt trei candidati si pe toti ii cheama Cepoi. Vasile Cepoi.

Actualul primar vrea al 4-lea mandat si, spune el, si o strategie.

Vasile Cepoi, actualul primar: "Spre surprinderea lor, eu am stiut ca ei mai candideaza si anul asta si mi-am modificat buletinul si mi-am facut Cepoi Vasile - LICA. Acum oamenii ma cunosc mult mai bine."

Vasile Cepoi - agronomul are 39 de ani.

Vasile Cepoi, candidat la primarie: "Este posibil sa se creeze o confuzie, insa speram sa facem oamenii sa inteleaga pe cine vor sa aleaga."

Pe cel de-al treilea Cepoi l-am gasit cu vitele la pascut.

Vasile Cepoi, candidat la primarie: "Nu mi-e frica nici de animale, plus de asta am fost presedinte la o asociatie, am lucrat si ca broker, asa ca am destula experienta."

In Brasov in schimb, unul dintre candidatii independenti se ajuta de poza bebelusului sau pentru a arata ca orasul este o mare familie.

Cornel Comsa, candidat independent: "Am ales sa intru in competitie independent si atunci am incercat o chestiune inedita, care sa sensibilizeze si care sa fie oarecum diferita fata de ce face un om public."

Ne intoarcem in Capitala, unde aflam ca: "Ai o problema? Vorbeste cu Mutu!" - este sloganul electoral al candidatului PSD la Primaria sectorului 6, Gabriel Mutu. Tot el ii invita pe bucuresteni, intr-un clip postat pe Facebook, sa se fotografieze cu doi minioni.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO