Libertatea: Sorin Ovidiu Vintu sufera de o boala necrutatoare. Mesajul VIDEO al fostului detinut, de pe Facebook

Ultima actualizare: 11-12-2014 07:15
Sorin Ovidiu Vintu

Conform ziarului Libertatea, Sorin Ovidiu Vintu, in varsta de 58 de ani, ar suferi de o boala extrem de grava, care aproape ca nu poate fi tratata.

Potrivit sursei citate, omul de afaceri, eliberat recent din inchisoare, a fost depistat cu cancer pulmonar inca de cand se afla in spatele gratiilor. Mai exact, “Raportul medical” este datat 7 octombrie 2014, iar Vintu este diagnosticat cu “formatiune tumorala pulmonara LSS excavanta”. Comisia medicala care a emis raportul a recomandat “efectuarea unor investigatii in vederea stabilirii oportunitatii interventiei chirurgicale”.

De altfel, aceste documente medicale, depuse la dosarele penale pe care Vintu le are la diferite instante de judecata, au contat si la eliberarea conditionata a acestuia, din data de 19 noiembrie. Pe de alta parte, din cauza poliomielitei avute in copilarie, SOV se deplaseaza din ce in ce mai greu.

Contactat de reporterii Libertatea, Vintu nu a dorit sa comenteze situatia: “V-as ruga sa nu abordati subiectul! Va rog sa ma intelegeti ca este o situatie delicata pentru mine si pentru familia mea”.

Pe de alta parte, Sorin Ovidiu Vintu a transmis, printr-un clip postat pe contul sau de Facebook, un mesaj dur la adresa celor care au votat la alegerile prezidentiale din 2014 si a celor care fac parte din "generatia Facebook". In opinia sa, cei din "generatia Facebook" sunt "prosti", astfel ca ofera tinerilor doua variante pentru schimbarea situatiei: sa plece din tara sau sa schimbe sistemul politic.

"Sunteti niste prosti, fraieri in toata puterea cuvantului. Smecherii suntem noi. Noi suntem un aspirator de resurse, tot ceea ce produceti voi, luam noi. Noi suntem combinatorii, aia de deasupra. Indiferent cine vine la putere, avem relatii si colo, si colo, oricum facem bani. Voi ce faceti? Generatia n-am! Nu aveti absolut nimic! Nu aveti casa, nu aveti masina. Ba, nici curve nu aveti! Trebuie sa plecati din tara! Astfel raman mai putini muncitori care sa produca bani pe care noi sa-i luam. Vreti sa ne schimbati pe noi? Aveti o singura sansa. Schimbati sistemul politic. Altfel, veti continua sa fiti slugile noastre in continuare”, a spus Vintu in inregistrarea video de pe Facebook.

Continuarea mesajului o puteti vedea in clipul de mai jos:

 
Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO