La Multi Ani, Romania! In strada, in cluburi sau acasa, romanii s-au bucurat de trecerea in noul an. FOTO

Revelion 2015

 Romanii au intrat in 2015! Fie ca au petrecut in strada, in cluburi sau acasa, in familie, cu totii s-au bucurat de inceperea unui an nou, cu speranta ca va fi unul mai bun decat cel pe care l-am lasat in urma.

Multi dintre bucuresteni au cantat La Multi Ani in strada, in Piata Constitutiei. Pe una dintre cele mai mari scene montate vreodata in aer liber au cantat 80 de artisti, printre care Smiley, Andra, Loredana, Vama si Alex Velea.

Trecerea dintre ani nu a fost nicicand mai spectaculoasa. Toti bucurestenii au fost incantati la Hahahappy New Year de cei mai tari artisti pe care ii are Romania.

Peste 1000 de timisoreni au petrecut Revelionul in Piata Victoriei

Citește și
revelion, castel
REVELION 2015. Cati bani au platit romanii pentru a petrece noaptea dintre ani intr-un castel cu 20 de feluri de mancare
Judecătoarea, către mama Robertei, tânăra moartă la 2 Mai: „Ați fost la înmormântarea acesteia?”

Peste o mie de timisoreni au petrecut noaptea dintre ani in Piata Victoriei, in pofida frigului de afara, pe platoul din fata Operei sustinand concerte Anastasia Sandu, trupele Vunk si Flare, insa primarul Nicolae Robu a lipsit, fiind plecat in concediu in Dubai.

Timp de o ora, incepand de la 20.00, a fost muzica ambientala, apoi pe scena au inceput concertele.
La miezul noptii a avut loc un foc de artificii care a fost aplaudat de toti cei prezenti in fata Operei din Timisoara, o parte dintre acestia lansand lampioane.

Primarul municipiului Timisoara, Nicolae Robu, nu a fost prezent alaturi de timisoreni in Piata Victoriei, el fiind plecat in concediu in Dubai.

In Timisoara, termometrele au indicat sub minus 16 grade in noaptea dintre ani.

Cluj: 10.000 de oameni au petrecut Revelionul in Piata Unirii; Boc a cantat pe scena “Wake me up”

Aproximativ 10.000 de persoane au sarbatorit Revelionul in Piata Unirii din Cluj-Napoca, unde au urmarit un spectacol de lumini, lasere si focuri de artificii, iar la miezul noptii primarul Emil Boc a urcat pe scena si a cantat refrenul piesei “Wake me up” a trupei Avicii.

Organizatorii evenimentului le-au pus la dispozitia celor care au venit sa petreaca Revelionul in strada 700 de sampanii, iar inainte de miezul noptii atmosfera a fost intretinuta de cateva trupe autohtone, dar a avut loc si un concert al trupei daneze The Asteroid Galaxy Tour.

Cu cateva minute inainte de miezul noptii, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a urcat pe scena amplasata in Piata Unirii impreuna cu mai multi tineri si a numarat ultimele secunde ale anului 2014. Edilul a urmarit apoi de pe scena focul de artificii si spectacolul de lumini si lasere, care a durat aproximativ 15 minute.

Emil Boc a cantat cateva versuri ale unei piese interpretate de trupa Avicii, anuntand astfel doi dintre invitatii care vor concerta in 2015 la Cluj-Napoca - trupa Avicii si David Guetta.

“Va multumesc ca ati venit in numar asa mare. Haideti sa va dezvaluim o prima surpriza a ceea ce inseamna Capitala Europeana a Tineretului si sa va spunem numele primilor artisti care vor concerta la Cluj in perioada 30 iulie - 2 august 2015. Haideti sa incercam impreuna cateva versuri: «So, wake me up when it’s all over, When I'm wiser and I'm older», a cantat Emil Boc, pe scena.

Imediat dupa ce a fredonat o parte din refrenul piesei “Wake me up”, interpretata de Avicii, primarul a anuntat ca in 2015 la Cluj, care va fi Capitala Europeana a Tineretului, vor concerta "doua nume de forta - Avicii si David Guetta”.

Un numar de 18 cupluri s-au casatorit in noaptea de Anul Nou la "Poarta Sarutului"

Un numar de 18 cupluri s-au casatorit in noaptea de Anul Nou la "Poarta Sarutului" din Targu-Jiu, ceremoniile fiind oficiate de primarul municipiului, Florin Carciumaru.

Casatoriile au fost oficiate la scurt timp dupa focul de artificii de la miezul noptii, care a avut loc in Piata Prefecturii si a durat 12 minute.

Cele 18 cupluri care s-au casatorit la "Poarta Sarutului" si care au achitat o taxa de 400 de lei sunt atat din judetul Gorj, cat si din judetele Brasov, Valcea, Timis si Dambovita.

La ceremonii au luat parte cateva sute de persoane, in pofida frigului, fiind minus 15 grade Celsius.

Din anul 2002 si pana in anul 2014, la "Poarta Sarutului" au fost oficiate aproximativ 200 de casatorii, in 2012 fiind oficiate cele mai multe - 26.

Primarul interimar al Sibiului, la intrarea in 2015: In 2014, primul sibian a devenit primul roman

Cateva mii de persoane au petrecut Revelionul in Piata Mare din oras, iar la intrarea in 2015 primarul interimar, Astrid Fodor, le-a reamintit ca in 2014 "primul sibian, Klaus Iohannis, a devenit primul roman”, presedintele tarii, iar sibienii au avut "un rol major”.

Cateva mii de persoane au petrecut Revelionul in Piata Mare din municipiul Sibiu, asistand la spectacolul pregatit de municipalitate, in pofida frigului de afara. Pe scena au urcat Nana, trupa dance Fun Factory, solistul de muzica populara Sebastian Stan, trupa pop-rock The Black Star si trupele Domino si Arhaica.

Cu putin timp inainte de miezul noptii, pe scena a urcat primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor, care le-a reamintit sibienilor ca in 2014 cel care a fost primar al orasului timp de 14 ani a devenit presedintele Romaniei.

"Desi este frig, noi care ne aflam aici in Piata Mare am decis sa incheiem impreuna anul 2014 si tot impreuna sa incepem anul 2015. Anul 2014 este anul pe care noi il incheiem foarte mandri, suntem mandri ca primul sibian a devenit primul roman, suntem mandri ca primarul Sibiului a devenit presedintele Romaniei, iar in aceasta devenire noi, sibienii, am jucat un rol major. Dragi sibieni, eu vreau sa va multumesc ca in 2014 ati fost alaturi de noi, de Primaria Sibiu, si sper ca si in anul 2015 ne veti sprijini in realizarea proiectelor noastre”, a spus Astrid Fodor.

Discursul acesteia a fost urmat de un spectaculos foc de artificii.

De obicei, la Sibiu, cel care urca pe scena la cumpana dintre ani pentru a le ura "La multi ani” sibienilor era Klaus Iohannis, care timp de 14 ani a fost primar al orasului.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO A apărut îmbrăcată așa pe stadion, iar fanii au reacționat imediat
FOTO A apărut îmbrăcată așa pe stadion, iar fanii au reacționat imediat
Citește și...
10.000 de turisti, de Revelion pe Valea Prahovei. Cat au scos din buzunar pentru a petrece noaptea de Anul Nou la munte
10.000 de turisti, de Revelion pe Valea Prahovei. Cat au scos din buzunar pentru a petrece noaptea de Anul Nou la munte

10.000 de turisti petrec Anul Nou la munte, pe Valea Prahovei. Il intampina aici pe 2015 pe partii, unde au loc concerte si spectacole de artificii.

REVELION 2015. Cati bani au platit romanii pentru a petrece noaptea dintre ani intr-un castel cu 20 de feluri de mancare
REVELION 2015. Cati bani au platit romanii pentru a petrece noaptea dintre ani intr-un castel cu 20 de feluri de mancare

Pentru un An Nou de poveste, unii dintre noi isi vor petrece Revelionul la... castel. Ajutati de decor, vor fi pentru o seara printi si printese, ori cavaleri si domnite.

Revelionul
Revelionul "la cald". Care sunt recomandarile specialistilor pentru a face fata gerului naprasnic din primele zile ale anului

Hainele ne vor fi, miercuri noapte, cele mai bune prietene, daca vom colinda strazile. Specialistii ne recomanda imbracamintea termica, din materiale naturale sau incalzita electric.

Recomandări
Cele mai ciudate partide de la alegerile europarlamentare: „Partidul câinelui cu două cozi” ori al „găinii malefice”
Cele mai ciudate partide de la alegerile europarlamentare: „Partidul câinelui cu două cozi” ori al „găinii malefice”

Cele mai ciudate partide candidează, prin reprezentanții lor la alegerile Europarlamentare. Fie că se numesc „Partidul câinelui cu două cozi” ori al „găinii malefice” vor să atragă atenția prin umor asupra unor mesaje cât se poate de serioase.

Israelul face prăpăd în Rafah și nu ține cont de amenințarea lui Biden: „Dacă trebuie, vom lupta cu unghiile”
Israelul face prăpăd în Rafah și nu ține cont de amenințarea lui Biden: „Dacă trebuie, vom lupta cu unghiile”

Forţele israeliene au bombardat zone din Rafah, joi, afirmă locuitorii palestinieni, în timp ce premierul Benjamin Netanyahu a respins ameninţarea preşedintelui SUA, Joe Biden, de a opri livrările de arme către Israel dacă atacă oraşul din sudul Gaza.

Cum pot fi integrate în muncă persoanele vulnerabile. „Suntem într-un paradox, avem două milioane de oameni inactivi”
Cum pot fi integrate în muncă persoanele vulnerabile. „Suntem într-un paradox, avem două milioane de oameni inactivi”

România trăiește un paradox al forței de muncă, în care sunt două milioane de persoane inactive, deși cererea, din partea angajatorilor, este foarte mare.