La 18 ani de la disparitia unei batrane din Gorj, politistii sunt pe cale sa elucideze misterul. Ce au gasit in padure

05-11-2014 13:11


La doar cateva sute de metri de locuinta acesteia, un localnic a gasit mai multe fragmente osoase si resturi de haine care par sa fie ale femeii.

Apropiatii batranei o suspectau pana acum pe nora femeii ca ar fi ucis-o si i-ar fi ascuns trupul.  Macabra descoperire a fost facuta de un localnic venit sa curete lastarisul dintr-o padure aflata la marginea satului, nu departe de casa batranei.

Ecaterina Eftenie, nepoata femeii disparute:" Haine era pe aici pe undeva, se vedea cate un os pe aici, totul era raspandit de caini, asa au spus si cei care au fost aici si au cercetat".

Polina Eftenie a disparut fara urma in luna mai 1996. A fost cautata atunci atat de politisti, cat si de localnici ajutati de copiii de la scoala. Eforturile au fost in zadar.

Pana in prezent, femeia a figurat ca fiind in viata in actele de stare civila. De-abia dupa expertizele specialistilor ea va putea fi declarata moarta in documentele de la primarie.

Gheorghe Bilea, primar comuna Bolbosi: " Figureaza si in listele noastre electorale, nefiind gasit cadavru si fara certificat de deces figura ca vie si in urma evenimentului sa zicem ca se dezleaga un mister".

Anchetatorii spun ca nu au indicii ca batrana ar fi fost ucisa. Ei cred ca femeii i s-ar fi facut rau in liziera de padure si s-a prabusit in zona plina de lastaris, doar asa se explica de ce cadavrul ei, mascat de arbusti, nu a fost gasit pana acum. Rudele asteapta acum actele oficiale de deces ale femeii pentru a putea sa o inmormanteze crestineste.

 

Tags: decese, anchete,

VIDEO PROTVPLUS.RO