Kassandra, fiica adoptiva a fotbalistului Iosif Rotariu, se recupereaza dupa cea de-a 37-a operatie. Cum putem sa o ajutam

Ultima actualizare: 11-12-2014 07:15

"De ce trebuie sa ma chinui atat de mult?" S-a intrebat pe buna dreptate Kassandra, fiica adoptiva a fotbalistului Iosif Rotariu, dupa cea de-a 37-a operatie.

Fetita este bine acum, dupa momente grele provocate de interventia facuta la Strasbourg, dar si de anestezie. Medicii francezi au incercat sa ii corecteze diferenta de lungime dintre piciorul stang si cel drept.

In noaptea in care fiecare copil asteapta daruri in ghetute de la Mos Nicolae, Kassandra abia se trezea din anestezie. Pentru a 37-a oara.

Medicii francezi de la Strasbourg i-au introdus un lichid in genunchiul piciorului drept, care se dezvolta normal, spre deosebire de stangul. In timp, cele doua membre inferioare ar trebui sa ajunga la egalitate.

"I s-a facut anestezie generala si dupa atatea interventii care le-a avut pana acum, incep sa-si faca efectele din ce in ce mai greu anesteziile si organismul sa le suporte din ce in ce mai greu. Dupa doua zile in care a avut stari de voma, si-a revenit si acum a ramas la agentul de recuperare de acolo de la spital", explica Iosif Rotariu.

Alaturi de cea mica, la Strasbourg, a fost mama ei Dana Rotariu. Si pentru ea clipele au fost groaznice.

"Nu a putut sa manance absolut nimic, a slabit destul de mult, s-a simtit ca e vlaguita de interventie", a mai spus Iosif Rotariu.

Acum, Kassie, asa cum o alinta apropiatii, da semne ca se simte mai bine. A inceput sa manance supa si vrea sa se inzdraveneasca pentru ca trebuie sa ajunga la Timisoara sa impodobeasca bradul.

Kassandra a ramas in grija medicilor francezi, iar tatal ei va merge miercuri la Strasbourg.

"Cu siguranta se va recupera. Mai greu, dar, incet, incet, cu incredere, cu rabdare, se va recupera. Am avut si eu 6-7 interventii chirurgicale si stiu simptomele pe care le-am avut dupa. Mi-a fost f greu si noi suferim pentru ea", spune Iosif Rotariu.

Kassandra Rotariu sufera de o maladie care ii distruge oasele. In plus, a fost schingiuita de bunica naturala. Din pacate, operatiile nu se vor aici. Pentru ca pana la 18 ani va continua sa creasca, ea va avea nevoie si de alte interventii, pentru schimbarea protezelor atat la maini, cat si la picioare.

Daca vreti sa o ajuti pe Kassandra, mai jos se afla conturile in care se pot trimite bani:

B.R.D.
GROUPE SOCIETE GENERALE
STR. SOCRATES NR.1 TIMISOARA, ROMANIA, JUD. TIMIS, COD 300551

IDENTITY CODE: 2650416354744
BENEFICIAR; ROTARIU LILIANA DANIELA
IDENTIFICATION INTERNATIONALE
IBAN ; RO 70 BRDE 360 SV 80487003600 EURO
IBAN : RO 29 BRDE 360 SV 96418133600 USD
IBAN : RO 34 BRDE 360 SV 18398993600 RON
IDENTIFIANT SWIFT : BRDE ROBU

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO