Jandarmul devenit hacker va fi cercetat in libertate, dar nu are voie sa intre pe internet

Ultima actualizare: 21-06-2012 10:06

Judecatorii au dat dovada de clementa in cazul fostului jandarm care a spart conturile de e-mail ale unor demnitari. Individul nu are voie sa paraseasca Romania si, incepand de joi, ii este strict interzis sa mai navigheze pe Internet.

Chiar si asa, poate sa fie fericit ca nu a fost arestat. Florin Niculae a recunoscut ca s-a razbunat, dupa ce a fost concediat, iar familia lui a avut de suferit.

Fost subofiter de jandarmerie vreme de 16 ani, Florin Niculae a ajuns in doar cateva zile inamicul numarul 1 din sistem.

I-a hartuit pe fostii ministri de Interne Traian Igas si Vasile Blaga, dar si pe senatorul Iulian Urban. Le-a spart conturile de e-mail, s-a folosit de identitatile lor virtuale si a inceput sa bombardeze cu sesizari Politia Romana, Jandarmeria, dar si alte institutii.

In sala de judecata Niculae si-a cerut iertare. Poate tocmai de aceea, a fost lasat sa se intoarca la familia lui. Are insa interdictia de a parasi tara, nu are voie sa poarte arme si, nici sa navigheze pe Internet.

Procurorii DIICOT pot contesta decizia de eliberare la Tribunal.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO