Jaf la drumul mare in Cotofenii din Fata. Zeci de tigani au furat dintr-un TIR, de fata cu politia

Ultima actualizare: 07-11-2012 16:01

Intamplare care daca n-ar fi de plans, ar fi de ras. Un TIR rasturnat in urma unui accident a fost jefuit in cateva minute de peste 100 de localnici din Cotofenii din Fata, judetul Dolj.

S-au purtat ca niste cotofene hoate, chiar sub ochii unor politisti care s-au temut sa intervina, dupa cum spune proprietarului firmei de transport.

Numai ei stiu cum, atacatorii au facut nevazute si doua frigidere uriase, pline cu carne. Fiecare cantareste 1,4 tone.

Langa TIR-ul rasturnat in sant, proprietarii au adus o alta masina de transport. 16 angajati au inceput sa mute marfa dintr-o parte in cealalta: lactate, sucuri, ulei, bauturi, cafea si carne.

Tentatie mult prea mare pentru oamenii din Cotofenii din Fata, o localitate saraca ce se numea pana nu demult Cotofenii din Dos.

Peste 100 de persoane s-au strans in semicerc in jurul TIR-ului. Barbati, femei, copii, batrani au luat cu asalt remorca rasturnata, mai ceva ca un banc de piranha.

Joi, in Cotofenii din Fata s-a tinut o nunta imbelsugata, cu bauturica destula si fripturi pe alese. Despre furt, nimeni n-a vazut, nimeni n-a auzit nimic. Ciudat, avand in vedere ca in localitate traiesc nici 2.000 de oameni, dintre care peste 100 au dat atacul.

Pentru ca seria coincidentelor sa fie si mai mare, printre petrecareti era si o doamna vatamata la picior. La fel ca una dintre hoate care, spun politistii, cazuse in imbulzeala.

Din fericire, atat marfa, cat si masina accidentata erau asigurate. Proprietarul TIR-ului va depune insa plangeri si impotriva localnicilor din Cotofeni, dar si a politistilor.

Paguba atinge 15.000 de euro.
 

Sursa foto: Bogdan Dragomir

Citeste si:

2 milioane de tigani din Romania, indemnati sa-si recunoasca etnia.In 2050, vor fi 40% din populatie

Tupeul unor tigani romani a scandalizat Anglia. "Mi-au calcat in picioare 30 de ani din viata"

Protest cu maturi si linguri de lemn impotriva denumirii de "tigan"

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO