Irina Truica se teme sa nu aiba soarta coafezei din Dorobanti. Sotul ei are un pistol si trei pusti

Ultima actualizare: 22-09-2012 20:01

Episodul sangeros de la inceputul saptamanii, cand un barbat si-a impuscat sotia si pe alte sapte persoane nevinovate, a determinat alte cupluri aflate in conflict sa-si ia masuri de precautie.

Irina Truica se teme ca ar putea fi la randul ei victima unei astfel de agresiuni si le-a cerut politistilor sa-i suspende sotului sau, miliardarul Remus Truica, dreptul de a detine arme de foc. Cel putin pana cand vor lasa in urma procesele care ii dezbina acum.

Aflati in plin proces de divort, presarat cu zeci de dispute pe tema custodiei celor doua fetite ale lor, Remus si Irina Truica sunt la cutite.

In ultima plangere inregistrata la politie dupa atacul armat din coaforul Perla, Irina a ridicat problema armelor detinute de sotul ei.

Irina Truica a reusit sa ii mobilizeze pe politistii de la Arme, insa deocamdata permisul sotului sau ramane unde este. Si asta pentru ca miliardarul nu se afla in tara, iar dreptul lui de a detine arme de foc este, dupa cum afirma chiar el, cat se poate de legal.

Irina isi aminteste de episoade care ii dau acum fiori. Ea spune ca au fost momente cand fetitele se jucau cu pistolul prin casa.

Cand va reveni din insoritul Monaco, Remus Truica este asteptat sa le arate politistilor toate documentele care ii confera dreptul de a detine arme. Printre ele si cel care atesta ca este colonel de armata in rezerva.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO