Ion Dichiseanu a fost operat la sold. Actorul se va recupera la Spitalul Militar din Capitala

Ultima actualizare: 08-08-2014 07:12

Este o vara fierbinte si dificila pentru Ion Dichiseanu. Cunoscutul actor, unul dintre Don Juanii cinematografiei romanesti, a fost internat la ''Spitalul Militar'' din Capitala.

Potrivit unor surse medicale, cel alintat de prieteni Dichi, are o suferinta articulara si a fost deja operat. Medicii i-au montat o proteza de sold. Pacientul are 81 de ani si mult simt al umorului.

Dichiseanu a acuzat dureri puternice. Dupa investigatii medicale amanuntite, chirurgii ortopezi au decis ca are nevoie de o operatie la nivelul soldului.

Astfel, potrivit unor surse medicale, specialistii i-au montat actorului o proteza de sold. Interventia a decurs fara probleme.

Desi acum este pe un pat de spital, Ion Dichiseanu isi pastreaza optimismul si nu si-a pierdut nici simtul umorului: "Chiar ma onoreaza, ma emotioneaza totodata ca va ganditi la maestru, ca unul e parca Dichiseanu in tara asta, nu?"

Fara doar si poate Ion Dichiseanu este unul dintre cei mai iubiti actori romani cu o reputatie de Don Juan. Chiar daca nu mai e la prima tinerete, paparazzi sunt mereu pe urmele lui. Vara trecuta l-au fotografiat complet dezbracat in balconul unui hotel.

Dichi s-a bucurat de simpatia publicului si dupa ce la jumatatea anilor '60 a avut o idila cu Sarita Montiel. Fermecatoarea actrita care s-a iubit cu scriitorul Ernest Hemingway si cu rebelul James Dean ii spunea romanului John Dicksen.

Dupa despartirea de Sarita, mult mai tarziu, in 1986, Ion Dichiseanu se casatorea Simona Florescu alaturi de care a trait o frumoasa poveste de dragoste pana in 2008, cand au divortat.

Deocamdata Ion Dichiseanu trebuie sa fie un pacient ascultator.
Doctorii l-au avertizat ca recuperarea pentru refacerea mobilitatii se va extinde cateva luni.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO