Invatatoarea din Vaslui cercetata pentru contrabanda cu tigari a fost si proxeneta. Suma cu care si-a vandut o prietena

12-05-2016 16:54
Sursa: vremeanoua.ro

invatatoare vaslui

Noi detalii ies la iveala in cazul invatatoarei din localitatea vasluiana Tarani, cercetata intr-un amplu dosar de contrabanda cu tigari.

Alina Madalina Idriceanu este acuzata de procurorii italieni ca in perioada 2014 – 2015 a fost proxeneta. Potrivit vremeanoua.ro, aceasta si-a vandut propria prietena pentru suma de 2.000 de euro, ocupandu-se apoi cu cronometrarea partidelor amoroase ale prostituatelor, din bordelul in care o dusese si pe prietena sa minora.

"Rechizitoriul arata ca Idriceanu a imprumutat 2.000 de euro de la Angelo Demeter, in varsta de 65 de ani, proprietar al Clubului de Noapte din Poggio, pentru a merge in Romania. Ambii au fost de acord ca, pentru a rambursa acesti bani, Idriceanu sa aduca o minora in varsta de 17 ani, care sa ramburseze suma de bani, prin prestatiile sale de natura sexuala", se arata in comunicatul dat publicitatii de autoritatile italiene.

Idriceanu si-a convins prietena ca ii ofera un loc de munca intr-un bar, in Italia. A dus-o in clubul de noapte patronat de Demeter, unde fata, alaturi de alte sase femei cu varste intre 18 si 45 de ani, erau fortate sa se prostitueze. Cele care refuzau erau batute, umilite, amenintate.

CITESTE SI: Invatatoare de 26 de ani, din Vaslui, ridicata de-acasa de trupele speciale. Ce a descoperit politia in masina ei

Potrivit vremeanoua.ro, Alina Idriceanu avea un rol cel putin ciudat: contoriza exact timpul fiecarui client, incasand 100 de euro pentru 10 minute cu o fata. In secunda in care cronometrul indica scurgerea timpului, Alina intra peste ei, cerand banii de la client. Anchetatorii au aratat ca Demeter, patronul clubului, incasa jumatate din bani, iar Alina Idriceanu, cealalta jumatate. Cinci luni a durat ancheta in cauza, spun italienii, insa fetele au fost salvate, iar Demeter si inca un barbat au fost arestati si deja condamnati, iar Alina Idriceanu a scapat usor, doar cu o sanctiune usoara.

Ea s-a intors in Romania unde a devenit un cadru didactic model, dupa cum spun colegii ei.

 

 

Sursa: vremeanoua.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO