Invatatoare de 26 de ani, din Vaslui, ridicata de-acasa de trupele speciale. Ce a descoperit politia in masina ei

Ultima actualizare: 07-05-2016 00:05

O invatatoare a fost ridicata de acasa de trupele speciale pentru contrabanda cu tigari. S-a intamplat intr-o comuna din Vaslui, iar femeia, de 26 de ani, a fost trimisa in arest.

Acum este cercetata sub control judiciar, iar miercuri era din nou la catedra. Politistii de Frontiera spun ca in februarie au prins-o pe invatatoare cu masina burdusita cu tutun de contrabanda.

Tanara de 26 de ani este invatatoare suplinitoare, necalificata, din septembrie anul trecut, la scoala din localitatea Baltati, in Vaslui. Trupele speciale au ridicat-o de acasa si au facut simultan zeci de perchezitii in acest dosar. Femeia a fost initial retinuta alaturi de sapte complici.

Irina Mirica, Politia de Frontiera: "In urma celor 32 de perchezitii, au fost ridicate peste 12.000 pachete de tigari, 8 autoturisme, bunuri provenite din activitatile ilegale."

Vineri, femeia a fost eliberata, sub control judiciar. La inceputul anului, in masina ei au fost gasite peste 5.000 de tigari de contrabanda, la vama Albita, spun anchetatorii. Atunci, autoturismul a fost confiscat, iar invatatoarea, amendata.

In scoala, situatia invatatoarei va fi discutata de o comisie de disciplina. Vestea ca tanara este cercetata pentru contrabanda cu tigari a stirnit rumoare in comuna.

"Se ascundea foarte bine, nu am stiut, doar acum dupa ce i-au prins"- spune mama unui elev.

"Ea trebuie sa invete copiii ce trebuie, nu contrabanda" - este indignat alt parinte.

Daca invatatoarea va fi gasita vinovata de contrabanda, ar putea sa-si piarda libertatea.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO