Intamplare de groaza in Neamt. O femeie bolnava psihic si-a aruncat nou-nascutul intr-o latrina

Ultima actualizare: 20-06-2016 00:08

Bebelusul nu a mai avut nicio sansa de supravietuire. O ruda a tinerei de 31 de ani a facut descoperirea macabra si a anuntat politia.

Intamplarea s-a petrecut in comuna Trifesti. Tanara locuia doar cu un unchi de-al sau si timp de noua luni a ascuns sarcina.

"Nu stiam ca este insarcinata. spunea ca este bolnava, ca are ciroza. Eu nu am vazut-o cand a nascut. Am vazut doar cand a scos copilul din toaleta, dar era mort. Nici un animal nu isi omoara puii", a declarat o matusa a fetei.

Nu se stie cine este tatal bebelusului. Anchetatorii au stabilit ca tanara a nascut in gradina, apoi pruncul a fost gasit in toaleta, de o ruda.

"Verisoara ei m-a anuntat si am mers acolo. Fatul era deja scos din toaleta, dar era mort. Era doar intr-un cearceaf in casa. Chiar acum doua luni am intrebat-o daca nu cumva e insarcinata si a zis ca nu. Fata are un handicap psihic. Mai are un copil dat la o familie", a declarat asistentul maternal din Trifesti.

Femeia mai are o fetita de 5 ani, data in grija unui asistent maternal.

In urma necropsiei se va stabili daca bebelusul s-a nascut viu. Potrivit procurorilor, tanara este acuzata de pruncucidere. Medicii spun ca expertiza psihiatrica va stabili si gradul de discernamant al femeii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO