Individul infectat cu HIV care a mușcat un polițist în tren a fost reținut. Nu avea nici mască, nici bilet

Ultima actualizare: 12-10-2020 17:42

Un individ cu multe dosare penale la activ, infectat cu HIV și eliberat de numai câteva ore din penitenciar, a mușcat de mână un polițist din Medgidia.

Incidentul s-a petrecut într-un tren, iar agentul fusese chemat în ajutor de angajații CFR care aveau probleme cu bărbatul de 36 de ani, care era foarte recalcitrant, nu avea bilet și nici nu purta mască de protecție.

Suspectul este în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța și urmează să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

El este acuzat de ultraj, dar și de transmiterea cu bună știință a sindromului imunodeficitar dobândit.

Bărbatul a fost eliberat din Penitenciarul Poartă Albă cu doar cîteva ore înainte de incident și se îndrepta spre București, acolo unde are domiciliu

Suspectul s-a urcat în tren în gara din Medgidia, unde controlorul, dar și ceilalți călători s-au plâns că nu poartă mască și că este recalcitrant.

În acel moment, șeful de tren a solicitat sprijinul polițiștilor de la Transporturi, iar un agent a intervenit.

Din păcate, recidivistul a început să facă scandal, iar atunci când a fost imobilizat l-a mușcat pe polițist.

Dus la secția de poliție, agentul a aflat că suspectul este infectat cu HIV și avea la activ nu mai puțIn de cinci condamnări pentru diverse fapte.

Ultima comisă a fost furt calificat pentru care a primit o condamnare de un an și zece luni.

În timp ce recidivistul urmează să ajungă în fața judecătorilor, polițistul mușcat a fost la analize pentru a se testa, iar acum așteaptă rezultatele.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO