Incidente pe partiile de la munte. Un tanar care schia si-a rupt piciorul, iar un altul a fost lovit in cap de o sanie

Ultima actualizare: 29-12-2014 07:02

In lipsa de antrenament, dar si de civilizatie, au aparut primele incidente neplacute la munte.

Un tanar care schia si-a rupt piciorul, iar un altul a lesinat dupa ce a fost lovit in cap de o sanie. Altii au fost ceva mai feriti. Ca sa scape de mahmureala, s-au indreptat catre putinele piscine si patinoare din zona.

Un tanar a lesinat pur si simplu pe partie dupa ce a coborat in viteza pe sanie. S-a ciocnit de un altul, dar in loc sa se invete minte, a luat-o de la capat.

In apropiere, o doamna cocheta a platit pentru ca s-a prezentat pe partie in cizme cu toc.

Turista: "Am alunecat. Insist, trebuie sa insist."

Cei pasnici din fire au preferat sa priveasca de pe margine. Si bine au facut. Pentru un schior, distractia s-a terminat la spital.

Rares Ungureanu salvamontist: "Este foarte multa gheata, nu toti turistii asculta de sfaturile noastre."

La un complex acvatic din Brasovm in prima ora de la deschidere au spus "prezent" 1300 de persoane. Asa ca la pentru a intra in bazin trebuia sa te strecori cu grija, nici gand sa poti da vanjos din brate.

Un baiat care nu vrea sa fie mai prejos decat prietenii lui se apropie cu elan de marginea trambulinei. Vazut de sus, bazinul i se pare insa prea mic si il cuprinde teama. Nu este si cazul unui alt turist care a plecat la plimbare in slip.

Si la patinoar a fost aglomeratie. Iubitorii sporturilor de iarna si-au pus patinele in picioare si au venit. Unii dintre ei acum invata sa patineze, iar altii fac acrobatii pe gheata.

Cei care vor sa arda 1200 de calorii intr-o singura ora aleg sa joace squash.

Dupa toate acestea, un pui de somn a fost cel mai bun medicament.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO