Incident foarte grav la Ploiesti. Un politist a ajuns de urgenta la spital, dupa ce ar fi fost atacat cu acid sulfuric

Ultima actualizare: 20-07-2014 06:59

Caz deosebit de grav, petrecut la Ploiesti. Un agent de politie a ajuns la spital, cu arsuri pe fata si maini, dupa ce a incercat sa calmeze un scandalagiu, urcat pe o casa.

In momentul in care politistul a vrut sa il coboare de pe imobil, individul i-a aruncat in fata cu un lichid ce parea a fi acid sulfuric. 

Barbatul de 55 de ani s-a urcat pe casa pus pe scandal si a inceput sa arunce cu pietre in locuintele vecinilor. Oamenii au chemat politia, iar unul dintre agenti s-a urcat cu o scara pana la scandalagiu, hotarat sa-l dea jos.

In acel moment, barbatul i-a aruncat in fata cu un lichid, despre care se crede ca e acid sulfuric. Agentul de politie a fost transportat de urgenta la spital cu arsuri pe maini si fata. Medicii spun ca, din fericire, ranile agentului in varsta de 37 de ani, nu sunt atat de grave cum pareau initial.

Mai complicata este ancheta declansata de politisti. In primul rand trebuie stabilita substanta cu care a aruncat protestatarul, iar pentru asta procurorul a dispus o expertiza. Nu se cunosc deocamdata nici motivele protestului. Barbatul de 55 de ani a refuzat sa colaboreze cu anchetatorii, iar vecinii spun ca nu e pentru prima data cand urca pe casa si arunca de acolo cu tot ce ii pica in mana.

Scandalagiul va fi supus unui consult psihiatric si in functie de verdictul medicilor se va decide daca poate fi facut responsabil pentru faptele sale.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO