Inchisoare cu suspendare pentru clujeanul care si-a facut un selfie in cabina pilotilor. Voia sa ajunga la Londra, fara bilet


Ultimul update: Vineri 11 Noiembrie 2016 07:04
Data publicarii: Marti 08 Noiembrie 2016 13:39
Categorie: Stiri actuale

Barbatul care a ajuns anul trecut la bordul unui avion pe Aeroportul din Cluj si a pacalit filtrele de securitate a fost condamnat la doua luni de inchisoare cu suspendare.

Si nu pentru ca a trecut in mod fraudulos frontiera, ci pentru distrugere, dupa ce a spart un geam de la camera bagajelor. Grav este insa ca in avion el si-a facut cateva selfie-uri in cabina pilotilor.

Incidentul a avut loc in luna ianuarie, anul trecut. Atunci, barbatul a reusit sa ocoleasca filtrele de securitate, a ajuns pe pista de unde s-a urcat intr-un avion care urma sa decoleze catre Londra. Si-a facut mai multe poze in cabina pilotilor pe care le-a si postat pe Facebook. Dupa aproximativ zece minute bliturile aparatului au atars atentia angajatilor aeroportului. El le-a declarat anchetatorilor ca a vrut sa calatoreasca la iubita lui, dar ca nu avea bilet.

Pentru ca nu avea antecedente penale, magistratii de la Judecatoria Cluj l-au achitat de trecerea frauduloasa a frontierei. In schimb trebuie sa faca munca in folosul comunitatii pentru 60 de zile, timp in care se afla sub supraveghere.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO