Cum a luat foc o casă renovată cu banii trimişi de un cuplu care lucrează în Spania


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 02 Octombrie 2018 12:59
Categorie: Stiri actuale

Un incendiu violent a cuprins vineri dimineaţă trei case din Măgurele, judeţul Prahova.

Zeci de pompieri cu mai multe autospeciale au intervenit de urgenţă pentru a stinge focul, iar poliţia a fost nevoită să întrerupă traficul rutier pentru a permite desfăşurarea de forţe în zonă.

Flăcările au izbucnit mai întâi la o casă renovată cu banii trimişi părinţilor de un cuplu tânăr care lucrează de mai mulţi ani în Spania.

Proprietarul casei dormea în momentul izbucnirii incendiului. Lucrase de noapte şi, obosit, încerca să se odihnească. Ţipetele vecinilor l-au trezit când situaţia era deja gravă. Flăcările s-au extins şi la casele vecinilor.

Un pompier aflat în timpul liber a încercat să potolească vâlvătaia cu ajutorul vecinilor, dar abia când au sosit 28 de pompieri militari, cu mai multe autospeciale, incendiul a fost lichidat.

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova: "Incendiul se manifesta generalizat cu flacăra deschisă şi violent pe o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi cuprinzând trei locuinţe cu posibilităţi foarte mari de extinedere la cea de-a patra locuinţă. "

Din păcate casa de la care a plecat focul a fost distrusă în totalitate, iar celelalte două - lipite de prima au suferit pagube mai mici.

Tot necazul a pornit de la un cablu electric defect, neizolat corespunzător, spun pompierii.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Motivul pentru care un bărbat din Satu Mare a incendiat ușa apartamentului socrilor săi
VIDEO PROTVPLUS.RO