Incendiu violent în Galați. O mașină a luat foc, iar căldura degajată a avariat alte patru autoturisme

Ultima actualizare: 09-07-2020 09:33

Un incendiu violent s-a declanșat în parcarea unui bloc din Galați. O mașină a ars ca o torță, iar căldura degajată a avariat alte patru autoturisme din apropiere.

Potrivit celor de la ISU, totul a plecat de la un scurtcircuit în compartimentul motor al unui vehicul fabricat în urmă cu 25 de ani.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină la incendiul ce riscă să cuprindă şi celelalte autoturisme din parcare. Totul a pornit de la o maşină fabricată în 1995, mai exact de la un scurtcircuit în compartimentul motor, iar focul a cuprins în scurt timp întregul vehicul.

Proprietarul, care a încercat să intervină, a fost îndepărtat de vecini, care s-au temut că va fi rănit de flăcările care s-au extins rapid. Din păcate, oamenii nu au putut face nimic altceva decât să privească bunurile distruse de pârjol.

O femeie în vârstă de 43 de ani a suferit un atac de panică, și a primit îngrijiri de la echipajul SMURD. Din fericire, pompierii au acţionat rapid, şi au opri extinderea flăcărilor.

Mașina de la care a pornit incendiul a fost integral distrusă, iar alte alte patru autovehicule, la care focul a ajuns înainte de sosirea militarilor, au fost serios avariate.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO