Incendiu urias in centrul Bacaului. Mansarda unui bloc a luat foc: zeci de persoane au fost evacuate. FOTO SI VIDEO

Ultima actualizare: 11-06-2016 00:07
foc- desteptarea.ro

Acoperisul unui bloc din zona centrala a Bacaului a luat foc. La fata locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri.

Un puternic incendiu a izbucnit, miercuri searea, la mansarda unui bloc cu sapte etaje din centrul municipiului Bacau, iar zeci de persoane au fost evacuate, trei dintre acestea avand nevoie de ingrijiri medicale dupa ce au facut atacuri de panica. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bacau, incendiul a izbucnit la mansarda unui bloc cu sapte etaje din apropierea Catedralei catolice din centrul Bacaului, la fata locului deplasandu-se zece echipaje de pompieri pentru a stinge focul, relateaza news.ro.


Zeci de persoane din doua scari ale blocului au fost evacuate, iar trei dintre acestea au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce au facut atacuri de panica.”Cu sprijinul politistilor s-a asigurat un perimetru in jurul blocului unde are loc incendiul pentru a preveni eventuale accidente. De altfel, interventia pompierilor este dificila avand in vedere ca bucati din mansarda cad de pe bloc”, a declarat pentru News.ro purtatorul de cuvant al ISU Bacau, Andrei Grecu.


Reprezentantii ISU Bacau urmeaza sa stabileasca daca mansarda respectiva era locuita, accesul facandu-se printr-o locuinta de la ultimul etaj al blocului. De altfel, una dintre persoanele care au nevoie de ingrijiri medicale este proprietara apartamentului respectiv.
Cele trei persoane care au facut atacuri de panica au refuzat transportul la spital.

Pompierii nu au stablit deocamdata cauza izbucnirii incendiului, urmand ca acest lucru sa fie clarificat dupa lichidarea flacarilor.

Sursa foto: desteptarea.ro

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO