Incendiu puternic intr-un cartier de vile la marginea Focsaniului. Trei familii au ramas fara un acoperis deasupra capului


Ultimul update: Joi 28 Aprilie 2016 07:10
Data publicarii: Luni 25 Aprilie 2016 16:37
Categorie: Stiri actuale

O casa cu etaj in care locuiau trei familii a fost cuprinsa dimineata de flacari mari, iar ca sa stinga focul, pompierii au trimis in zona cinci autospeciale.

Incendiul s-a pornit dimineata, in jurul orei 6, cand toti cei care locuiau in imobil inca dormeau. Din fericire, cineva a simtit miros de fum si a dat alarma.

Pompierii au trimis in zona 5 autospeciale, dar interventia nu a fost deloc usoara. Acoperisul cladirii era construit in intregime din lemn, iar cand au ajuns militarii, ardea deja pe o suprafata de peste 600 de metri patrati.

In plus, exista riscul ca flacarile sa se extinda si la etajele inferioare ale imobilului. Din fericire, cele trei familii care locuiau in vila - in total 6 adulti si 3 copii - au reusit sa se evacueze la timp si nu s-au inregistrat victime.

Paramedicii SMURD i-au acordat ingrijiri medicale unei femei care se ranise usor la o glezna. Pompierii au stabilit ca incendiul a pornit cel mai probabil de la un scrutcircuit.

VIDEO PROTVPLUS.RO