Incendiu la Institutul "Matei Balş": Doi pacienţi au fost externaţi

02-02-2021 16:49


incendiu

Reprezentanţii Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila" au transmis, marţi, că doi pacienţi transferaţi la formaţiunea ROL 2 în urma incendiului de la Institutul "Matei Balş" au fost externaţi în cursul acestei zile.

Cei doi bolnavi internaţi la Terapie Intensivă sunt în continuare în stare gravă, dar unul dintre ei s-a negativat la COVID-19.

Potrivit unui comunicat de presă al Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila”, doi dintre pacienţii răniţi în incendiul de la Spitalul "Matei Balş”, transferaţi şi internaţi la Formaţiunea medicală de nivel ROL 2 de la Institutul „Ana Aslan” din Otopeni, au fost externaţi marţi, informează News.ro. 

"Cei doi pacienţi internaţi în Secţia Terapie Intensivă a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila” (SUUMC) se află, în continuare, în stare gravă, fiind intubaţi şi ventilaţi mecanic. Unul dintre pacienţi este încă pozitiv la testele RT PCR efectuate, iar cel de-al doilea s-a negativat la COVID-19. Familiile sunt în contact permanent cu echipele medicale implicate în tratamentul celor doi pacienţi", a arătat sursa citată.

 

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO