Incendiu în Constanța. A fost transmisă avertizare RO-ALERT

Ultima actualizare: 24-05-2020 13:00
Pompieri
Pro TV

Un incendiu de proporții a izbucnit, duminică, în Constanța, în apropierea unui important magazin. Pompierii au intervenit de urgență, iar locuitorii au fost sfătuiți să rămână în case din cauza degajărilor mari de fum.

Flăcările au cuprins halele cu materiale de construcții din curtea COMCM (Compania de Construcții și Montaj), situată la marginea orașului.

 

Fumul a fost observat de la mare distanță, iar imaginile incendiului au fost publicate de Ziarul de Constanța. Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Dobogea a trimis patru autospeciale pentru a stinge incendiul. Un mesaj RO-ALERT a fost emis pentru locuitorii orașului. 

“Atenţie! Incendiu la hala industrială în incinta COMCM Constanţa cu degajări mari de fum. Pentru asigurarea protecţiei rămâneţi în incinte, închideţi geamurile şi nu vă expuneţi la fum”, se arată în mesajul Ro-Alert.

Un pompier a fost rănit

 

Un pompier a fost rănit uşor la bărbie și a fost transportat la spital de un echipaj SMURD. Din primele informaţii, focul ar fi pornit de la maşină aflată în curtea halei, scrie news.ro.

Pompierii au reuşit să stingă focul după o intervenţie care a durat aproximativ o oră. Flăcările au distrus un atelier aflat în aer liber pe o suprafaţă de aproximativ 60 de metri pătraţi, o autoutilitară, iar în hala de alături au fost afectate materialele de construcţie aflate în interior.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO