Noapte de foc pentru pompierii bucuresteni. Un mort si mai multi raniti, in 2 incendii devastatoare

Dată publicare: 26-11-2011 08:05
Dată actualizare: 21-10-2012 16:05


Doua incendii puternice izbucnite in cursul serii le-au dat mari batai de cap pompierilor, pentru ca flacarile riscau sa se extinda catre cladirile din jur.

11 persoane s-au intoxicat cu fum intr-o casa cuprinsa de flacari in Centrul Istoric si au avut nevoie de ingrijiri medicale. O persoana a murit in incendiu, au anuntat pompierii.

Cateva ore mai devreme, la cativa pasi de sediul IGP, o alta casa s-a facut scrum. Flacarile puternice amenintau sa cuprinda si cladirea invecinata, care adaposteste sediul unui serviciu privat de ambulanta.

Potrivit martorilor, in casa s-ar fi aflat mai multi tineri, care ar locui acolo cu chirie. Au reusit sa iasa la timp.

Doua ore mai tarziu, pompierii au fost chemati sa stinga un incendiu izbucnit in Centrul Istoric, la doi pasi de localurile din zona, pline ochi de clienti. Acoperisul unei cladiri luase foc, iar cele 6 persoane care locuiau la mansarda au ramas blocate inauntru.

Alte 5 persoane, de la etajele inferioare au fost si ele scoase de pompieri. Doi dintre locatari au fost dusi la spital, dupa ce s-au intoxicat cu fum.

Cei care locuiesc in zona se declara exasperati, mai ales ca nu e prima data cand cladirea ia foc. Pompierii au stins focul dupa aproape 4 ore.


VIDEO PROTVPLUS.RO