In "orasul" Pantelimon, o masina de pompieri s-a scufundat intr-o groapa. Oamenii spun ca au apa in case in fiecare an


Ultimul update: Marti 01 Decembrie 2015 07:15
Data publicarii: Sambata 28 Noiembrie 2015 17:52
Categorie: Stiri actuale

De cand a inceput vremea rea, la marginea Bucurestiului este dezastru iar apa plina de mizerie ajunge in multe locuinte. Orasul Pantelimon, sufocat de lucrari neterminate, este brazdat de santuri adanci, pline de noroi.

Un echipaj de la pompieri chemat sa ajute cu motopompe, a fost inghitit de o groapa formata dupa ce s-a surpat asfaltul. Doua utilaje grele au venit in ajutor.

Plecat in graba sa ajute oamenii surprinsi de inundatii in orasul Pantelimon, un echipaj de pompieri de la ISU Bucuresti a intrat dimineata pe singura strada ceva mai lata din localitate. Ghinion! Desi era asfaltat drumul... autospeciala s-a scufundat.

Plutonier major Toma Bogdan, ISU Bucuresti Ilfov: "Autospeciala s-a inclina brusc spre dreapta, au coborat rapid si au constatat ca se afundase intr-o groapa mare din asfalt, au luat legatura cu inspectoratul si au cerut utilaje sa o scoata din craterul format."

Localnicii spun ca firma care executa lucrarile la canalizarea orasului, nu a astupat corespunzator santurile iar acum apa cazuta din belsug scoate totul la iveala. In timp ce pompierii se chinuiau sa isi scoata autospeciala din capcana cu noroi, curtile si casele localnicilor continuau sa balteasca. Unii au si 30 de centimetri de apa in casa si spun ca in fiecare an trec prin 3-4 inundatii.

De fiecare data cand ploua mai tare, orasul Pantelimon pare ca se transforma intr-o adevarata mlastina. De data asta apa le-a intrat oamenilor pana in case. Peste tot sunt lucrari de modernizare a retelei de apa si canal si nu stii ce se ascunde in aceste balti - un sant adanc sau un drum. Iar ajutorul nu pare sa vina prea curand pentru cei din Pantelimon, care trebuie sa mai astepte pompele de evacuare de la pompieri. Dupa ce au scos autospeciala din groapa, masina a fost dusa in garaj.

In tot acest timp iata ce raspuns am primit de la primarie "Sunati la dl primar sa aveti "sita". Altfel nu aveti voie sa intrati

 

VIDEO PROTVPLUS.RO