Belmondo Cobzaru,barbatul care si-a injunghiat iubita in fast-food,se ascundea de politie sub un pat

Dată publicare: 21-04-2012 18:06
Dată actualizare: 09-10-2012 11:26


Revezi IMAGINILE SOCANTE surprinse de camerele de supraveghere din fast-food. La aproape trei zile de la atacul sangeros asupra iubitei sale, Belmondo Cobzaru a fost prins de politisti intr-o localitate de langa Botosani.

 

Era ascuns sub un pat in casa surorii sale.

Politistii au avut un pont important, inca din primele inregistrari telefonice facute in timpul discutiilor purtate de fugar cu o echipa ProTV, in seara zilei de vineri. Pe fundal, se auzeau vocile unor copii si anchetatorii au cautat imediat, in familie, posibile adrese unde barbatul s-ar putea ascunde. Asa i-au dat duminica de urma.

In primele sale declaratii facute la telefon s-a tradat putin cate putin. Politistii care le-au ascultat in timp ce vorbea despre femeia pe care o terorizase, au fost atenti si la ce se auzea dincolo de cuvinte.

Duminica dimineata anchetatorii au ajuns la Cosula, langa Botosani, unde locuieste sora babatului, o femeie cu doi copii mici. Cand l-au luat la intrebari pe sotul ei, omul a inceput sa tremure ca o frunza si si-au dat seama imediat ca ascunde ceva. In scurt timp au dat peste Belmondo, pitit sub un pat : l-a dat de gol un cot care ii iesea de sub cuvertura. Imediat, a fost dus la politia din comuna, de unde l-a preluat o echipa din Iasi.

In Cosula, nimeni n-ar fi banuit ca individul periculos se ascunde in casa cumnatului sau.

Intre timp, victima individului se afla inca in spital, iar medicii spun ca o sa se reface in aproximativ 10 zile.

A fost foarte aproape de moarte, dupa ce individul a surprins-o vineri dimineata in restaurantul in care lucra si a injunghiat-o.

O comisie urmeaza sa stabileasca ce se va intampla si cu cei doi copii pe care femeia ii are cu agresorul. Ii lasase pana acum in centre de octrotire tocmai ca sa-i fie mai usor sa fuga de individul care si-a pus in gand sa o omoare.


VIDEO PROTVPLUS.RO