Greșeala care i-a adus sfârșitul unui bătrân din Vaslui. „Era cum era, nu îl putem judeca”


Ultimul update: Joi 09 Mai 2019 09:25
Data publicarii: Joi 09 Mai 2019 07:32
Categorie: Stiri Socante

Sfârşit neaşteptat pentru un bătrân de 87 de ani din Vaslui. Omul a pierit după ce casa i-a fost mistuită de flăcări şi nimeni nu bănuia că bărbatul este în locuinţă.

Pompierii l-au găsit carbonizat, într-una din camere, după ce au domolit vâlvătaia. Se pare că victima a lăsat aragazul pornit şi acest lucru i-a adus sfârşitul.

Bătrânul nu avea familie şi locuia singur. Flăcările au fost zărite de vecini, care au sunat de urgenţă la 112.

Martoră: Am sunat la pompieri.

Reporter: Ce era aici?!

Martoră: Vai, ce era. Şi pe drum eram numai eu cu băiatul şi focul ajunsese la streaşina casei până sus.Nu aveai cum să intri de flăcări şi fum. Nu se vedea casa mea de fum. Flăcările erau deasupra streşinii.

„Aici nu se vedea nici în cer nici în pământ, nici pompierii nu se puteau apropia. L-au scos după ce au dărâmat, nu putea să intre nimeni. Era vai şi amar”, a spus o localnică.

„La anii lui, ferească Dumnezeu, să nu se mai întâmple la nimeni. Era cum era, nu îl putem judeca”, a mai spus un localnic. 

Pericolul a fost cu atât mai mare cu cât omul avea în casă şi două butelii.

Pompierii sosiţi la faţa locului au luptat câteva ore cu flăcările uriaşe care au mistuit casa bătrânului. După ce au stins incendiul, poliţiştii au preluat cercetările.

„Pompierii vasluieni au intervenit cu două autospeciale de apă şi spumă pentru lichidarea unui incendiu în suburbia Gura Bustei. La locul incendiului a fost găsită o victimă de 87 de ani, care prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. Cauza cea mai probabilă este o maşină de gătit lăsată nesupravegheată”, a declarat Marius Stanciu, purt de cuvânt al ISU Vaslui.

Bătrânul va fi înmormântat cu ajutorul autorităţilor şi vecinilor.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO