Gaura de doi metri patrati in tavanul unei gradinite, din cauza infiltratiilor, in Galati. Cladirea a fost recent renovata


Ultimul update: Vineri 16 Iunie 2017 06:50
Data publicarii: Marti 13 Iunie 2017 08:55
Categorie: Stiri actuale

Situatie periculoasa la o gradinita din Galati. In tavan a aparut o gaura si bucati din plafon amenintau sa cada peste copii si educatoare.

Pentru a nu pune in pericol viata celor mici si a cadrelor didactice, conducerea institutiei a inchis sala respectiva si spera sa primeasca bani pentru renovare.

Imaginile surprinse intr-o sala a Gradinitei cu program prelungit numarul 45 din Galati arata o gaura in tavan. Aceasta a aparut la sfarsitul saptamanii trecute, cand afara ploua torential, spun educatoarele.

Corina Ispas, directoarea gradinitei: „S-a infiltrat apa si tavanul s-a coscovit. Pentru siguranta copiilor am luat masurile pe care le si vedeti: in aceasta clasa nu se invata."

Desi unitatea de invatamant a fost recent renovata, corpul de cladire in care s-a petrecut incidentul nu a fost reparat.

Corina Ispas, directoarea gradinitei: „Ultima renovare, in aceasta parte a cladirii: 2006-2007."

Raluca Ardean, purtator de cuvant la Primaria Galati: "Pe perioada vacantei de vara exista intentia de scoatere la licitatie a acestei lucrari de reparatie."

De teama ca un accident cu urmari grave ar putea avea loc, mai multi parinti au anuntat ca nu isi vor mai duce deocamdata copiii la gradinita.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO