Galati, un adevarat El Dorado pentru jucatorii la LOTO. In ultimii ani, 4 galateni au luat premiul cel mare la 6 din 49

×
Codul embed a fost copiat

 Printr-un ciudat joc al sortii, numeroase premii de la extragerea 6 din 49 au ajuns la Galati in ultimii ani.

Duminica seara, inca un jucator din orasul de pe malul Dunarii a intrat in liga bogatilor, dupa ce a bifat cele sase numere castigatoare de la categoria intai si a incasat 3,4 milioane de lei.

La aceeasi agentie a fost obtinut al doilea mare premiu, din istoria Loteriei Romane, dar orasul se mandreste si cu cel mai mare castig din istoria institutiei.

In ultimii cinci ani Galatiul a fost un adevarat El Dorado pentru jucatorii la LOTO, care au castigat cele mai multe si mai mari premii acordate de Loteria Nationala.

13, 37, 25, 30, 12 si 46. Acestea sunt numerele norocoase

Citește și
Porcul de la loto
Reportul la Loto 6/49, promovat pe Facebook. Imaginea aleasa a starnit controverse

Cu un astfel de bilet s-a castigat in Galati suma de 3,4 milioane de lei. Nu este cea mai mare suma data in istoria loteriei, dar este al patrulea mare premiu dat de la agentia din Galati.

In 2009 si 2013 la doi norocosi - un pompier si un judecator la Curtea de Apel Galati - au ajuns 12, respectiv 11 milioane de euro, acestea fiind cele mai mari sume castigate pana acum in istoria institutiei.

Profesor Iulian Grigoriu, profesor Statistica Sociala, Universitatea Dunarea de Jos: "Diferite teste si interpretari se pot face, insa ideea este ca, dupa parerea mea, si data viitoare marele castig poate sa vina tot la Galati. Din punct de vedere teoretic, nimic nu impiedica un jucator sa castige de mai multe ori la rand."

In 2009, biletul care a adus al doilea mare castig din istoria Loteriei Romane a fost jucat la aceeasi agentie de unde s-a castigat duminica. De atunci, omul, fost pompier, n-a mai trecut pe acolo, iar cu banii castigati si-a ridicat mai multe pensiuni pe litoral.

Mai pragmatic, magistratul, castigatorul primului mare premiu din istorie, s-a pensionat anul trecut.

Si alte castiguri mai mici au ajuns la Galati: in 2008, 2012, 2013 si, cel mai recent, duminica. Asa ca un alt galatean are deja in conturi aproape 800.000 de euro.

Ultimul premiu de anul trecut, in valoare de aproape 1.900.000 de lei, de la extragerea de pe 30 decembrie, a fost castigat tot de cineva care si-a cumparat bilet de la o agentie din Galati. Dar suma nu a fost inca revendicata. Asa ca, dincolo de statistici, concluzia ar putea fi una singura: "Suntem norocosi, galatenii astia".
 

Citește și...
LOTO 6/49. Numerele castigatoare la LOTO 6/49 din 02.02.2014. Premiul cel mare a fost castigat
LOTO 6/49. Numerele castigatoare la LOTO 6/49 din 02.02.2014. Premiul cel mare a fost castigat

LOTO, LOTO 6/49. Duminica, 02 februarie 2014, au avut loc noi extrageri pentru LOTO 6 DIN 49, LOTO 5 DIN 40, Noroc, Joker, Noroc Plus şi Super Noroc.

Reportul la Loto 6/49, promovat pe Facebook. Imaginea aleasa a starnit controverse
Reportul la Loto 6/49, promovat pe Facebook. Imaginea aleasa a starnit controverse

Loteria Romana a intrat in atmosfera Sarbatorilor de iarna, cu o postare inedita pe pagina sa de Facebook.

Recomandări
Ce salariu vor încasa primarii și viceprimarii după noua majorare salarială. Edilul unui municipiu va avea 20.700 lei brut
Ce salariu vor încasa primarii și viceprimarii după noua majorare salarială. Edilul unui municipiu va avea 20.700 lei brut

Sub pretextul că repară o mare nedreptate, parlamentarii puterii au majorat marți salariile primarilor şi viceprimarilor.

Premierul danez: Scurgerile inexplicabile de gaze naturale din Nord Stream 1 şi 2, cauzate de
Premierul danez: Scurgerile inexplicabile de gaze naturale din Nord Stream 1 şi 2, cauzate de "acte deliberate"

Scurgeri inexplicabile de gaze naturale din gazoductele Nord Stream 1 şi 2, la Marea Baltică, sunt cauzate de "acte deliberate" şi nu de un "accident”, a declarat, marţi seară, premierul danez, scrie AFP.

 

Rezultatele referendumurilor din Ucraina. Pro-rușii revendică victoria. Medvedev:
Rezultatele referendumurilor din Ucraina. Pro-rușii revendică victoria. Medvedev: "Bine aţi venit acasă, în Rusia!"

Autorităţile de ocupaţie pro-ruse din regiunile ucrainene Zaporojie, Herson şi Lugansk au anunţat marţi seară victoria la referendumurile ilegitime de anexare a acestor teritorii la Rusia, transmite AFP.