Galatean amendat cu 1.000 de lei pentru ca i-a injurat pe politisti si online, si offline. A facut apoi scandal in autobuz

Dată publicare: 07-06-2017 13:41
Dată actualizare: 10-06-2017 06:37


politist

Un barbat care a jignit politisti locali intr-o petitie, dar si pe internet a fost amendat cu 1.000 de lei.

Un barbat de 49 de ani, din Galati, care a adresat, in mod repetat, jigniri politistilor locali, in cadrul unor petitii, dar si pe retelele de socializare a fost amendat cu 1.000 de lei, in trecut el fiind sanctionat de mai multe ori de catre politistii locali pentru diferite incalcari ale legii.

Purtatorul de cuvant al Politiei Locale Galati, Aurelia Bogatu Matei, a declarat, miercuri, ca un barbat de 49 de ani, din Galati, a fost amendat cu 1.000 de lei dupa ce a adresat politistilor locali expresii jignitoare in scris si in mod repetat.

"Politistii locali l-au sanctionat contraventional cu amenda in cuantum de 1.000 lei, pe numitul T.A., de 49 ani, din Galati, intrucat in perioada 11.05.2017-24.05.2017, a adresat in scris si in mod repetat, expresii si cuvinte jignitoare politistilor locali si sefilor acestora, facadu-le publice in scris la cinci institutii, postandu-le totodata in spatiul public, respectiv pe o retea de socializare", a afirmat Aurlia Bogatu Matei.

Barbatul in cauza a mai fost sanctionat in trecut de politistii locali pentru diferite incalcari ale legii.

Astfel, potrivit reprezentantei Politiei Locale Galati, barbatul a primit o amenda de 500 de lei pentru ca in timpul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare de la sfarsitul anului trecut a lipit pe panourile electorale stradale afise prin care ii indemna pe cetateni sa nu se prezinte la vot.

O alta sanctiune, de 200 de lei, i-a fost data de catre politistii locali, dupa ce barbatul a provocat un scandal intr-un mijloc de transport in comun.

Barbatul a primit ulterior si o amenda de 500 de lei pentru ca a mazgalit cateva desene pentru copii si o harta a Europei, pe Faleza Inferioara a Dunarii, unde a si provocat un alt scandal.

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO