Furtunile au făcut ravagii în țară. 30 de copaci au fost doborâți în numai 10 minute, iar un bărbat a fost lovit de trăsnet

Ultima actualizare: 05-08-2021 09:18

Furtuni violente au lovit miercuri mai multe localități, deși cea mai mare parte din țară încă se sufocă sub o caldură ucigătoare.

La Brăila, după o nouă zi caniculară s-au adunat nori negri și a început o vijelie puternică, însoțită de grindină. Treizeci de copaci au fost doborâți în numai zece minute. Mulți dintre ei au căzut pe case și mașini, fără să fie însă înregistrate victime.

Și în nordul județului Iași a fost cod roșu de vijelie. Un bărbat de 44 de ani care muncea în câmp a fost lovit de trăsnet. A intrat în stop cardio-respirator, dar a fost resuscitat de medicii de pe ambulanță.

Vântul puternic a afectat și orașul Galați. Acoperișul unui bloc de opt etaje a fost smuls și proiectat pe mașinile din parcare, iar copertina unei terase a fost dusă de furtună pe cablurile electrice. Avaria a fost rezolvată de echipajele de la societatea de furnizare a energiei electrice.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO