Fostă miss, arestată pentru înjunghierea unei vânzătoare într-un supermarket. Striga „urăsc femeile”

Ultima actualizare: 08-09-2020 18:05
Natalya Dolganovskaya, fosta miss, crima Rusia
StirilePROTV

O fostă miss a fost arestată pentru că a înjunghiat un vânzătoare într-un supermarket din Rusia, în timp ce striga „Urăsc femeile”.

Natalya Dolganovskaya, o fostă deținătoare a unui titlu de regină a frumuseții, a fost arestată sub acuzația de tentativă de crimă, faptă pe care ar fi comis-o în orașul Ulyanovsk în urmă cu câteva zile.

Martorii ar fi auzit-o strigând „Urăsc femeile” în timp ce a înjunghiat de mai multe ori o vânzătoare de la raionul de fructe și legume, arată presa locală, potrivit Daily Star.

Natalya Dolganovskaya a deținut coroana de Miss Ulyanovsk în 2005, și a fost un fotomodel cunoscut pe plan local. Orașul rusesc este situat pe râul Volga.

Atacul în care a fost serios rănită vânzătoarea de 36 de ani a fost surprins de camerele de supraveghere ale magazinului.

Două persoane, un client și o altă angajată a magazinului, s-au luptat cu agresoarea, reușind să o dezarmeze.

Un alt client i-a salvat viața victimei, presând zonele afectate pentru a opri sângele, până la venirea paramedicilor. Femeia atacată este acum în terapie intensivă, cu șapte răni grave la cap, față, gât, mâini și coloana vertebrală.

Atacul s-a produs brusc, a povestit un martor.

Agresoarea, care a obținut coroana de miss la 18 ani, s-a căsătorit apoi cu magnatul rus Vadim Dolganovsky, de care a divorțat după șase ani de căsnicie. Ulterior, a lucrat într-un magazin al acestuia.

Poliția și procuratura locală cercetează tentativa de crimă, considerând că a fost vorba de un atac la întâmplare. După examinările criminalistice de fața locului, audierile martorilor urmează a fi evaluată suspecta pentru a se vedea dacă are discernământ.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO