Florin Buliga nu regretă că și-a ucis familia. Bărbatul a avut o amantă și a fost marcat de pierderea mamei

florin buliga

Bărbatul din Braşov care şi-a omorât, în noaptea de luni spre marţi, soţia şi cei doi copii, a susţinut în faţa anchetatorilor că le-a făcut un bine şi că în felul acesta a facilitat accesul membrilor familiei sale către o lume mai bună.

Bărbatul a spus că nu regretă faptele comise, a declarat miercuri, jurnaliştilor, procurorul de caz, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, George Daniel Dancă, citat de Agerpres.

Bărbatul le-a spus anchetatorilor că, în ultimul timp, nu mai era apropiat de soţia lui, recunoscând că a avut o perioadă în care a făcut abuz de alcool şi a avut o relaţie extraconjugală. Însă, totodată, el le-a spus că se lăsase de băutură şi s-a implicat în educaţia copiilor.

Bărbatul ucigaş a mai spus că era preocupat de aspecte pe care el le numeşte "spirituale" - numerologie, semnificaţia cifrelor şi susţine că ar fi fost marcat de moartea mamei sale, când avea 14 ani.

Marţi seara, a fost audiat la Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie mai bine de patru ore, după care a acceptat să i se preleveze probe de urină şi de sânge, la un spital din Braşov.Se pare că în maşina bărbatului s-ar fi găsit droguri, reprezentanţii DIICOT întocmind un dosar în acest sens. Arma crimei a fost găsită de anchetatori în patul băiatului.

Citește și
cross crima
Explicatia uluitoare a barbatului care si-a ucis sotia si copiii: Acum, familia e bine
Dumitru Buzatu, nemulțumit că a fost interogat de „mascați cu veste antiglonț” atunci când a fost prins cu mita în portbagaj. Apărarea: „I-a fost încălcat dreptul la tăcere”

Bărbatul urmează să fie prezentat în cursul zilei de miercuri magistraţilor Tribunalului Braşov, cu propunerea de arestare preventivă, el fiind dus marţi seara după audieri în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov.

”Având în vedere motivaţia pe care o prezintă el pentru comiterea faptelor, cu toate că susţine că nu are probleme psihiatrice şi nu a fost niciodată internat pentru un tratament de specialitate pentru afecţiuni psihiatrice, se va dispune examinarea lui la Institutul Medico Legal ''Mina Minovici'' din Bucureşti. A afirmat că, după ce i-a ucis pe fiecare în parte, ar fi comunicat aşa, empatic, cu sufletele lor şi are convingerea că le este bine'', a mai precizat procurorul Daniel George Dancă.

Acesta a prezentat firul cronologic al evenimentelor în care a fost implicat ucigaşul începând cu ziua de luni.

Astfel, Florin Mircea Buliga, în vârstă de 43 de ani, a mers luni dimineaţa la serviciu, la firma pe care o administra în Braşov, care se ocupa cu comercializarea de aparate de biorezonanţă şi mese pentru masaj, după care a mers la Mănăstirea Şinca Veche de lângă Făgăraş, unde, conform propriilor relatări, a fost de mai multe ori ca să se reculeagă şi să se roage, şi unde La mănăstire a stat aproximativ 45 de minute, timp în care s-a rugat şi a asistat la o prelegere ţinută de o măicuţă.

''Pe drumul de întoarcere, s-a oprit la un moment dat pe margine şi, pe motiv că ar fi avut o revelaţie, o viziune interioară cu privire la păcatele pe care le-ar fi comis de-a lungul vieţii, susţine că ar fi încercat să se sinucidă cu un cuţit de vânătoare pe care-l avea în maşină şi pe care şi l-a înfipt în zona inimii, dar nu a reuşit acest lucru, după care a continuat drumul spre Braşov'', a afirmat procurorul George Daniel Dancă.

Potrivit acestuia, Buliga le-a mai spus anchetatorilor că, după ce ajuns în Braşov, a mers la magazinul universal din centrul oraşului, unde s-a întâlnit cu o persoană pe care o ştia, care i-a oferit o cutie de bomboane şi o orhidee în ghiveci şi pe care, ulterior, a condus-o la domiciliul ei. El a susţinut în faţa anchetatorilor că trebuia să se mai întâlnească cu un prieten, dar nu a mai făcut-o şi a plecat acasă, unde a ajuns în jurul orei 21.30.

''El susţine că, în momentul în care a ajuns acasă, a dorit să discute cu soţia despre faptul că a încercat să se sinucidă, dar ea nu a vrut să-l asculte, nu a găsit înţelegere la ea. Se pare că relaţiile erau mai reci între ei şi nu a mai insistat cu acest subiect. Conform relatărilor lui, acasă avea un aparat de biorezonanţă Tesla şi o masă pentru masaj pe care o ţinea în dormitorul matrimonial. S-au conectat amândoi la acel aparat, după aceea au stat puţin la masă, doar ei doi. În acest timp băiatul lor, în vârstă de 13 ani, se afla în camera lui şi se juca pe calculator, iar fata nu era acasă. La un moment dat, soţia i-a spus că nu se simte prea bine şi atunci el i-a propus să-i facă un masaj pe acea masă pe care o avea. S-a aşezat acolo, a aşteptat ca ea să adoarmă, şi în jurul orei 23.00, a înjunghiat-o în zona inimii cu trei lovituri de cuţit, acelaşi cuţit cu care s-a înjunghiat şi el. După ce a înjunghiat-o, susţine că s-a rugat pentru ea ca sufletul să ajungă într-o lume mai bună şi să fie liniştită. A învelit-o cu o pătură şi i-a aşezat pe piept orhideea pe care a primit-o anterior'', a mai precizat procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov.

Conform relatărilor bărbatului, la acel moment, băiatul era culcat şi a mai stat o jumătate de oră, timp în care s-a conectat din nou la aparatul de biorezonanţă, după care a sunat-o pe fiica sa de 18 ani, care i-a spus că în scurt timp va ajunge acasă. "Nu i-a spus nimic fetei, au stat puţin de vorbă, după care fata i-a spus că merge să se culce", a spus procurorul. Bărbatul a mai aşteptat aproximativ o jumătate de oră să adoarmă fata, după care, cu acelaşi cuţit a înjunghiat-o în zona inimii, iar după scurt timp a intrat şi în camera băiatului şi a procedat în acelaşi fel.

Din cercetările preliminare se pare că la fată au fost găsite opt lovituri de cuţit, iar la băiat trei, a precizat sursa citată.

Buliga a mai stat în casă o oră, după care a plecat la sediul firmei sale, unde a rămas până dimineaţă, a precizat procurorul de caz.

"A doua zi a sunat-o pe o verişoară a lui din Bucureşti, căreia i-a spus ce a făcut, dar ea nu l-a crezut (...) apoi a discutat cu prietenul lui din Braşov. I-a spus şi lui ce a făcut, dar nu l-a crezut şi tot a insistat că-i adevărat şi atunci prietenul l-a încurajat şi i-a spus că trebuie să meargă la poliţie, unde de altfel a ajuns marţi, în jurul prânzului, afirmând ce a făcut (...) Într-un final, concluzia la care am ajuns este că nu regretă faptele, convingerea lui fiind că le-a făcut un bine'', a conchis procurorul de caz Daniel George Dancă.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
Reacția maghiarilor după ce Florentina Iușco a fost suspendată pentru dopaj și ratează Jocurile Olimpice
Reacția maghiarilor după ce Florentina Iușco a fost suspendată pentru dopaj și ratează Jocurile Olimpice
Citește și...
Detalii tulburătoare în cazul bărbatului care și-a ucis familia. Soția și copiii săi s-au luptat cu el
Detalii tulburătoare în cazul bărbatului care și-a ucis familia. Soția și copiii săi s-au luptat cu el

Amănunte tulburătoare ies la iveală în cazul triplei crime din la Braşov. Cu gândul că le va elibera sufletele, Florin Mircea Buliga şi-a înjunghiat pe rând, soţia, fiica de 18 ani şi fiul de 13.

Explicatia uluitoare a barbatului care si-a ucis sotia si copiii: Acum, familia e bine
Explicatia uluitoare a barbatului care si-a ucis sotia si copiii: Acum, familia e bine

A vrut să elibereze sufletele celor dragi - este explicaţia halucinantă oferită anchetatorilor de omul de afaceri din Braşov, care şi-a ucis soţia şi cei doi copii - un băiat de 13 ani şi o fată de 18.

Bărbatul care și-a ucis familia ar fi încercat să se sinucidă. Ce le-a spus anchetatorilor
Bărbatul care și-a ucis familia ar fi încercat să se sinucidă. Ce le-a spus anchetatorilor

Bărbatul din Braşov, care şi-a omorât marţi soţia şi cei doi copii, ar fi încercat să se sinucidă înainte de a curma vieţile celor trei, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, Gabriela Dinu.

Recomandări
Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Drumurile s-au albit de la stratul gros de grindină, canalizările nu au făcut față
Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Drumurile s-au albit de la stratul gros de grindină, canalizările nu au făcut față

În loc să ude pământul tare ca piatra, ploile torențiale atât de așteptate au adus o mulțime de necazuri, pentru că au venit însoțite de grindină.  

„Mafia” pet-urilor Returo. Programul merge cu sincope. Oamenii stau la coadă, patronii așteaptă mașinile cu săptămânile
„Mafia” pet-urilor Returo. Programul merge cu sincope. Oamenii stau la coadă, patronii așteaptă mașinile cu săptămânile

Deşi înregistrăm cifre record la capitolul reciclarea ambalajelor, sistemul de garanție-returnare încă are probleme.

Haos la admiterea de la Universitatea de Arhitectură, București. O eroare umană a dus la proteste și a adus Corpul de Control
Haos la admiterea de la Universitatea de Arhitectură, București. O eroare umană a dus la proteste și a adus Corpul de Control

Corpul de control al Ministerului Educației a fost trimis la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, din București, în urma problemelor uriașe, apărute la examenul de admitere.